10 fantastiska gåvor för råttälskare och råttägare

10 fantastiska gåvor för råttälskare och råttägare

Julen närmar sig och det är dags att börja leta efter den perfekta presenten till dina nära och kära. Om din vän eller en familjemedlem är en stor råttälskare finns det ingen gåva bättre än en gåva med råtta-tema! Oavsett om råttälskaren i ditt liv äger husdjursråttor eller bara älskar de fluffiga små djuren, vi har presentidéer som de säkert skulle tycka om!

Här är vår lista med 10 fantastiska presenter till råttälskare!

Innehållsförteckning

Gåvor för råttälskare och ägare

Mini Custom Pet Rat Portrait

Bild av TheCrittersofOz – Etsy

Utan tvekan en av de mest bedårande gåvorna till din råttägare. Ta bara tag i en av din väns råttfoton och förvandla den till ett härligt handmålat porträtt av deras råtta. Du kan välja mellan en mini specialmålad duk med staffli eller utan staffli.

Söt råtta kaffe mugg

Bild av HippoAndKelpie – Etsy

Denna unika kaffemugg är speciellt utformad för råttadamen i ditt liv. Att gåva denna fantastiska mugg som presenterar "galen råttadame" tillsammans med en råttillustration kommer att påminna henne om dig varje gång hon tycker om sin favoritdryck. Finns i två olika kapaciteter, dvs. 11 ounces och 15 ounces, detta kaffemugg håller det enkelt men ändå attraktivt med sin vita bakgrund för illustrationen.

Råttformad kakskärare

Bild av Drukowanko – Etsy

Råttälskare som också älskar att baka kommer att bli helt nöjda med denna unika gåva som kombinerar deras två favoriter tillsammans. Den här smart utformade kakskäraren låter dig förvandla kakdeg eller fondantark till söta råttformade underverk. Oavsett om de gör kakor som ser ut som sitt husdjur för den lilla födelsedagen, eller förbereder en sats utan anledning alls – den här kakskäraren kommer att gunga på scenen varje gång.

Rat Care Planner

Inget bättre än en gåva som också fungerar som något funktionellt. Och här är ett underbart exempel på detsamma – en utskrivbar råttvårdsplanerare! Om din vän äger husdjursråttor eller planerar att adoptera några, kommer denna planerare att vara super praktiskt för att hålla reda på deras husdjurs hälsa och välbefinnande. Om du inte får mer än 5 dollar, kan planeraren notera all veterinärinformation, medicinska journaler, matplaner varje vecka, djurinstruktioner, inköpslistor och så mycket mer för att underlätta för en råttägare.

Detta kan också vara ett bra tillskott till en annan fantastisk gåva från den här listan. Skriv bara ut planeraren, binda den och packa upp den tillsammans med en annan fantastisk råttälskargåva!

Pet Rat Photo Pendant

Bild av LoveHounds – Etsy

Om den du vill överraska med en gåva älskar sina husdjur mer än någonting annat i världen, är denna idé allt du behöver gå efter. Ett hängande halsband som sportar ett fotografi av en av deras råttor i ett vackert cirkulärt hängsmycke. Det fantastiska är att du kan gå till hängsmycken ensam, köpa den med en prydnadskrok, förvandla den till en nyckelring eller få ett bärbart halsband. Ge bara ett fotografi av din väns råtta så är magin klar!

Ratjulprydnad

Bild av AbbyRoseStudios – Etsy

Alla råttälskare kommer att bli kär i ryggen med denna julgransprydnad med en råtta. De kan njuta av den bedårande prydnaden medan de pryder det festliga trädet samtidigt. En delikat glödlampa har konstnärens handritade, ursprungligen designade, klippta och flytande pappersråtta inneslutna inuti. Massor av snö som glitter omger utskärningen för att få en perfekt vintercharm till prydnaden. Den lilla råttan ser ut som den är redo att springa ut ur glödlampan för att hälsa på allt.

Gåvor för husdjurråttor

Om din råttälskare eller en familjemedlem också har råttor som husdjur, är det en bra idé att få en funktionell gåva som de kan använda till sina bedårande husdjur . Nya leksaker och tillbehör som kommer att göra sina råttor glada är något som alla råttägare gärna vill få.

Men se till att du gör din forskning när du köper en gåva som är avsedd för husdjurråttor eftersom det finns produkter där ute som säljs märkta som lämpliga för råttor men som faktiskt inte är lämpliga och är ohälsosamma . Erfarna råttägare vet redan vad som är säkert eller inte säkert att använda så se till att du undersöker om en produkt verkligen är säker för råttorna så att du inte slutar köpa en oanvändbar produkt för din råttälskare! Men med vår lista kan du inte gå fel.

Bekväm rep abborre

Vad sägs om att träna de superlilla gnagarfötterna med ett bekvämt abborre rep som du kan böja eller vrida för att få roliga former. Detta flerfärgade bomullsrep ansluts enkelt till en trådbur medan du håller formen, vilket gör det till en fantastisk klättringsleksak. Det dödar säkert tristess och ger husdjuret ett ytterligare sätt att röra sig runt buren.

Dubbel våningssäng-hängmatta

Ett annat namn för komfort och mysighet, denna dubbla våningssäng-hängmatta är en supercool present till husdjursråttor och deras ägare. Den är gjord av vadderad mjuk fleece, som låter ditt husdjur slappna av på den övre sängen eller snuggla på det nedre svängande lagret. Råttor älskar mjuka ytor att leka och studsa, varför denna hängmatta visar sig vara en av de roligaste gåvorna för dem.

Rope Net Activity Toy

Råttor kan aldrig få nog av att klättra och springa runt buren och detta bomullsnät är perfekt för dem att uttrycka det naturliga beteendet. Denna leksak uppmuntrar till motion och rörelse och håller råttorna smidiga och friska. Din vän till råttägare kommer säkert att älska att se sina husdjur ha kul med den här praktiska leksaken.

Hållbara miljövänliga tuggleksaker

Denna underhållande leksaksuppsättning har 12 olika typer av tuggleksaker som ger timmar av tuggkul för de små gnagarna. En hälsosam tandtillväxt i kombination med mycket svängande, lekande, rullande och så mycket mer – vem skulle inte vilja ha det här för sin lilla håriga vän? Dessa tuggleksaker sträcker sig från pinjenötter till äppelträdgrenar, enhjuling till klockvals, kulsvängning till molära strängar och mer.

Vi hoppas att vår lista hjälpte dig att hitta en bra present till din råttälskare eller åtminstone inspirerade din strävan efter den perfekta gåvan med råtta-tema!

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar