A Vet Reviews American Journey Dog Food

A Vet Reviews American Journey Dog Food

Om du inte känner till American Journey hundmat är du i gott sällskap. När allt kommer omkring är American Journey – Chewy.coms privata märkesmärke – relativt nytt.

American Journey-produkter inkluderar våt och torr hundmat, våt och torr kattmat, hundfiskar, kattfynd och ett laxoljetillskott. All deras mat och godis:

  • Är kornfria och tillverkade med riktigt animaliskt protein som den första ingrediensen
  • Inkludera aldrig några måltider från vete, gluten, majs, soja eller kyckling / fjäderfä
  • Tillverkas i USA (vissa ingredienser importeras)

Jag bestämde mig för att prova American Journey Salmon & Sweet Potato Recipe Grain Free Dry Dog Food. De första tre listade ingredienserna är utbenad lax, kycklingmåltid och kalkonmåltid – alla utmärkta proteinkällor som ger de flesta av livsmedlets 35,6% protein på torrsubstansbasis (32% som matad bas). Detta är långt över minimiproteinet för vuxna hundar (18%) och valpar (22,5%) som rekommenderas av Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

Dr. Coates 'poäng för amerikansk torr hundmat

Köp nu

Redaktionellt betyg

Vad vi gillar:
Proteinrika ingredienser av hög kvalitet och läcker smak

American Journey Salmon & Sweet Potato Recipe Grain Free Dry Dog Food är formulerad för alla livsstadier, vilket innebär att det är lämpligt för både vuxna och valpar, men andra amerikanska resor är utformade specifikt för ett liv eller ett annat.

Utöver sina primära proteinkällor tillverkas American Journey Salmon & Sweet Potato Recipe Grain Free Dry Dog Food med andra näringsrika ingredienser som morötter, kelp, blåbär, sötpotatis, kikärter, lax, olja och linfrö. Det innehåller till och med Yucca schidigera-extrakt, en naturlig produkt som kan hjälpa till att minska lukten av en hundpall!

American Journey Salmon & Sweet Potato Recipe Grain Free Dry Dog Food

Helst bör nya hundmat utformas under ledning av en styrelsecertifierad veterinärläkare. Medan American Journey-produkter är formulerade för att uppfylla eller överträffa AAFCO: s riktlinjer, säger Chewy-webbplatsen "American Journey är formulerad av högsta branschpersonal med över 20 års erfarenhet av branschen tillsammans." Detta får mig att tro att kartongcertifierade veterinärnäringsläkare inte var involverade i produktutveckling.

Trots detta ser American Journey Salmon & Sweet Potato Recipe Grain Free Dry Dog Food fortfarande ut som om det ger kvalitetsnäring.

American Journey Salmon & Sweet Potato Recept Kornfritt torr hundmat Framför paketet

Men hur smakar det? Jones, en femårig, spayed kvinnlig blandras, frivillig att vara min testämne (genom hennes mänskliga mamma, Kelly) Jag rekommenderade att Kelly gradvis blandade in ökande mängder av den nya maten med Jones gamla mat, men Jones skulle inte ha något av det. Kelly sa till mig, ”Jag blandade den med hennes andra mat i ett par dagar, men hon åt bara den nya smaskiga maten. Nu ger jag henne bara lax & sötpotatismat. Hon äter tills den är borta. Perfekt bitar i bitstorlek – hon är en lycklig hund! ”

American Journey Salmon & Sweet Potato Recept Kornfria torr hundmat Baksidan av paketet

Om du frestas att prova en American Journey-hundmat är det dags. Du kan få 25% rabatt på ditt första köp av någon American Journey-produkt via Chewy.com. Se bara till att du är inloggad på (eller registrera dig för) ditt konto och att rabatten tillämpas automatiskt vid kassan.

Prata med din veterinär om du har några frågor om huruvida en American Journey-mat skulle vara ett bra val för din hund.

(Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar