Apoteket 20% Rabattkod Maj 2020 Sverige

20% Rabattkod Maj 2020 Sverige
20% Rabattkod Maj 2020 Sverige

Apoteket 20% Rabattkod Maj 2020 Sverige

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja och erbjuder ett brett utbud av hälso-och skönhetsprodukter, läkemedel och hälsotjänster. Vi vill förebygga ohälsa, förbättra användningen av läkemedel och arbeta för sunda levnadsvanor. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder, våra medarbetare och samhället i stort och jobbar dagligen med hälsofrågor i alla dess former.

[i2pc show_title=”true” title=”Apoteket 20% Rabattkod Maj 2020 Sverige” show_button=”true” pros_title=”Fördelar” cons_title=”Nackdelar” button_icon=”icon icon-gift” link_text=”Få 20% rabatt här” link=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1182172822&as=1498988300&t=2&tk=1″ ][i2pros]Professionellt och tryggt.
Alltid snabb leverans, alltid tryggt.
Bäst av alla apotek.[/i2pros][i2cons]beroende på nuvarande situation kan leveranstiderna variera.[/i2cons][/i2pc]

20% rabatt vid köp av handelsvaror för mer än 300 kr Gäller endast nya kunder. Gäller endast på apoteket.se t o m 2020-09-30. Receptbelagda läkemedel och tjänster ingår ej.

Rabattkodnykund20
länk
giltig2020-04-21 – 2020-09-30

Vårt mål är att ta ansvar för miljön hela vägen och insamling av överblivna läkemedel och krav på miljöanpassade transportfordon är några exempel på vad vi gör för att minska vår miljöbelastning. Vårt hållbarhetsarbete är något som ständigt ligger i fokusområdet och vi är bortom stolta över att ha vunnit ”Årets mest hållbara företag” två år i rad.

Vi lutar oss stadigt mot vår förtroendegivande roll på marknaden och genomsyras av vårt motto att inget får vara på bekostnad av kunskap och kvalité.  Vi har en tuff kvalitetsgranskning som innebär att höga krav ställs på produkter och leverantörer för att de ska få komma in i sortimentet. Samtidigt jobbar vi kraftfullt mot innovation och att ”göra det enklare att må bra”. Vi har flera värdfulla plattformer och kanaler; vi har en väletablerad e-handel, en prisbelönad app, chattfunktioner och en kundklubb med ca 2,2 miljoner medlemmar.

Hos oss finner du mängder av kvalitativa och populära varumärken och vi erbjuder våra kunder skräddarsydd rådgivning inom allt från förkylning och magbesvär till makeup och hudvård. Vi erbjuder även hel del värdefulla events och kampanjer och satsar på att vara där kunder är och vill att vi ska vara.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar