Arbetar på Cat Care of Vinings

Arbetar på Cat Care of Vinings

Har du någonsin undrat hur det är att arbeta på Cat Care of Vinings? Det krävs ett team fullt av mångsidiga individer för att se till att våra patienter och klienter tas om hand. De flesta av er känner till Dr. Mike och har en uppfattning om vad hon gör, men visste ni att det alltid finns fem eller sex personer bakom kulisserna som hjälper henne varje dag?

The Stars of Cat Care of Vinings

Vanligtvis är veterinärens jobb att diagnostisera och utföra kirurgi. Alla andra uppgifter utförs vanligtvis av registrerade tekniker och annan supportpersonal. En registrerad tekniker har en högskoleexamen i veterinärteknik och de har tillstånd att utöva av staten. De är mycket skickliga inom omvårdnad, drar blod, placerar IV-katetrar, undersöker vätske- och vävnadsprover under mikroskopet och övervakar anestesi. De utför också många av de mindre medicinska procedurer som kan delegeras av veterinären, såsom: ta röntgen, sårvård, bandage lemmar, administrera vacciner, utföra tandprofylax och utbilda klienter.

Veterinärassistenter: Våra veterinärassistenter stöder både veterinären och registrerade tekniker. De utför många av samma uppgifter som våra registrerade tekniker. Medan assistenter inte alltid har en formell utbildning inom veterinärteknik, har de genomgått ansträngande arbetsutbildning och håller sin kunskap aktuell med fortbildningskurser.

Receptionister: Om du någonsin har ringt till kliniken eller gått in i vår lobby är våra receptionister de första leende ansikten som du möter. Våra receptionister är multi-tasking rockstjärnor! De svarar på telefonsamtal som sträcker sig från tidsbeställningsförfrågningar och receptpåfyllningar till rådgivning som slutar. De är ”flygledarna” på sjukhuset; de vet allt som händer hela tiden och håller oss alla på uppdrag. Om du har en fråga om vad som hände vid ditt senaste besök, fråga bara en receptionist. De vet definitivt mer än du förväntar dig!

Övningschefer: De flesta kliniker har också en praxisledare. Vanligtvis fungerar praxichefen som en “HR-avdelning för en”, kundtjänstledare, veterinärassistent, receptionist, lagerchef, bokförare, marknadsföringsspecialist och operationschef när som helst på dygnet. Vi har turen att ha en chef som både är registrerad tekniker och även Certified Veterinary Practice Manager (CVPM). CVPM-beteckning uppskattas och är känd som den högsta nivån för veterinärchefer.

Alla som arbetar inom veterinärmedicin gör det för att vi tycker om att ta hand om djur och deras folk. Vi älskar våra jobb och vi är stolta över servicenivån som vi kan erbjuda på Cat Care of Vinings. Om du någonsin har blivit "wowed" av din erfarenhet hoppas vi att du kan se hur vi inte kunde göra det utan vårt team.

Adblock-test (varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar