De bästa friska hunden behandlar

De bästa friska hunden behandlar

Hundar älskar verkligen deras godis! Och som hundförälder vill du vara säker på att det du ger din bästa lurviga vän är sunt och bra för honom. Hundfiskar finns i en mängd olika hälsosamma alternativ, från ryckiga godbitar till veganer, glutenfria och organiska godsaker. Du vet vad din pooch gillar bäst, men ibland kanske du vill byta upp den eller prova något nytt. Utmaningen är att hitta något lika näringsrikt som det är läckert.

Vi har tittat på dussintals friska hundfester så att vi kan berätta om de bästa. Vi tänkte på deras ingredienser, alla kostbegränsningar de kunde arbeta med och hur Amazon-kunder rapporterade att deras egna valpar gillade dem.

Vårt bästa val går till Wag Jerky Dog Treats. Detta är en påse med en pund kycklingkaja som hundar älskar. Dessa har begränsade ingredienser, och den första ingrediensen är kyckling. Om du letar efter en behandling som tar din hund några minuter att äta, är detta en bra att tänka på.

I den här artikeln

De 5 högst rankade friska hundbehandlingen

* Betyg från Amazon och kan förändras över tid.

Bästa hälsosamma hundbehandling totalt sett: Wag Jerky Dog behandlar

Wag Jerky Dog Treats blev toppen av vår lista över de bästa friska hundfiskarna. Denna enpundsväska innehåller mycket ryckig, och den levereras i en återförslutningsbar påse för att hålla den fräsch. Det finns bara två ingredienser: riktig kyckling och vegetabiliskt glycerin. Det finns inga korn, fyllmedel, konserveringsmedel eller något annat, så detta är en bra behandling för hundar som har allergier eller matkänslighet (så länge deras allergi inte är för kyckling eller vegetabiliskt glycerin, naturligtvis!).

Det här märket bär också ryckiga godbitar gjorda av anka och kalkon, så oavsett vilken typ av fjäderfä din hund föredrar, så finns det en snygg godbit som passar honom! Om ditt köp Wag behandlar eller mat på Amazon får du 40% rabatt på din första prenumeration och spara, så se till att kolla in det! Klicka på rutan bredvid erbjudandet på 40% rabatt för att lösa in det.

Wag Jerky Dog Treats Viktiga funktioner:

 • En lb-väska
 • Levereras i återförslutningsbar påse
 • Innehåller kyckling och vegetabiliskt glycerin
 • Inga korn, fyllmedel eller konserveringsmedel
 • Bra för hundar med allergier
 • Finns i andra fjäderfäsmaker
 • Spara 40% när du sparar och prenumererar

Bästa Vegan Dog Treat: V-dog Vegan Dog Treats

V-dog Vegan Dog Treats är vår favorit vegan hund behandla. Om du äter veganer, kanske du vill att din hund också ska göra det, och denna behandling kan hjälpa dig att göra just det. (Så kan dessa veganer med hundmat!) Detta är ett paket med sex andningsben; de kommer att hjälpa till att fräscha upp din hund andas och ge honom något chewy för att hålla honom upptagen en liten stund. De innehåller hälsosamma supermat som sötpotatis, chiafrön, broccoli, persilja och kanel. Persiljan hjälper till att tona ner dålig andedräkt, medan kanel ger den en behaglig lukt.

Denna produkt innehåller mycket smältbart växtprotein, vilket innebär att den inte bör orsaka magbesvär eller överdriven gas i din pooch. Godbitarna innehåller inget majs, vete eller soja, och företagets engagemang för varelser stora och små innebär att de är djur- och grymhetsfria.

V-dog Vegan Dog Treats Viktiga funktioner:

 • Innehåller 6 godbitar
 • Djur- och grymhetsfria
 • Innehåller hälsosamma supermat
 • Kontrollerar dålig andedräkt
 • Mycket smältbara växtproteiner
 • Innehåller inga fyllmedel

Bästa budget hälsosam hundbehandling: Buddy kex ugnsbakad hund behandlar

Om du letar efter en hälsosam hundbehandling som också är lätt på din plånbok rekommenderar vi Buddy Biscuits Oven Baked Dog Treats. Den här lådan är smaksatt med jordnötssmör, men de erbjuder också kyckling- och bacon- och ostsmaker, så din hund är säker på att hitta en som han älskar. Den här innehåller fyra ingredienser: fullkornsmjöl, jordnötssmör, rapsolja och ett naturligt konserveringsmedel. Det finns ingen majs, soja, fyllmedel eller konstgjorda smaker eller tillsatser.

Dessa crunchy godis är formade som pepparkakamän, så att de får både dig och din hund att le. De är inte klibbiga och smälter inte, så du kan hålla några i bilen eller ta dem med på en promenad. De är lämpliga för både valpar och vuxna hundar, och de är tillverkade i USA.

Buddy Biscuits Oven Baked Dog Treats Nyckelfunktioner:

 • 16-ounce box
 • Smak på jordnötssmör
 • Innehåller bara fyra ingredienser
 • Inga konstgjorda smaker eller tillsatser
 • Bra för valpar och vuxna hundar
 • Gjord i USA

Bästa spannfria hundbehandling: HILL'S Grain Free Soft-Baked Naturals Dog Treats

HILL'S Grain Free Soft-Baked Naturals Dog Treats kom ut på toppen av vår lista över de bästa kornfria hundfiskarna. Den här är gjord med kyckling, men märket innehåller också nötkött, kyckling och anka. Dessa är både smakrika och näringsrika, och de är perfekta för en hund som inte tål korn. Förutom kyckling innehåller dessa grönsaker som ärtor, potatis och morötter. De har också glycerin, fläskgelatin och andra ingredienser, så kontrollera etiketten om din hund har en allergi.

Eftersom dessa är mjuka är de bra för valpar och äldre hundar. Du kan också strö några på toppen av din hunds mat för att göra hans vanliga matlukt mer lockande, eller så kan du lägga lite i fickan att använda för träning. Hill's namn är väl betrodda och känt för att göra hundmat och godis av god kvalitet.

HILL'S Grain Free Soft-Baked Naturals Dog Behandlar Nyckelfunktioner:

 • 8 gram
 • Kornfria
 • Kyckling är den viktigaste proteingrediensen
 • Innehåller också grönsaker
 • Mjuk, lätt att tugga
 • Bra för valpar och äldre hundar

Bästa organiska hundfrukter: fullmåne, organiska, smakliga pinnar

Om du letar efter en organisk behandling till din hund kan du prova Full Moon Organic Savory Sticks, som gjorde vår topp i denna kategori. Dessa är av mänsklig kvalitet, vilket innebär att de är tillräckligt säkra för dig att äta (men vi rekommenderar inte att du gör det) och USDA-certifierade ekologiska. De är också fria från spannmål och glycerin. Dessa är gjorda med kyckling, men företaget har också samma produkt som tillverkas med anka.

Kycklingen och örter och grönsaker är alla ekologiska, och kycklingen höjs burfri innan den rostas för dessa godbitar. Varje behandling innehåller 50 kalorier. Detta är ett sex-ounce-paket och det har en återförslutningsbar topp så att godbitarna håller sig bra tills det är "bäst efter" -datumet.

Om du också vill förbättra din hunds vanliga diet, vill du kolla in vår lista över de bästa ekologiska hundmaten.

Full Moon Organic Savory Sticks Viktiga funktioner:

 • 6 gram
 • Organisk, burfri kyckling
 • Mänsklig klass
 • Korn- och glycerinfritt
 • Varje behandling innehåller 50 kalorier
 • Återförslutningsbar påse

Vem ska köpa friska hundbehandlingar

Om du har en hund, vet du att det är ett roligt sätt att träna honom och att belöna honom för att vara en bra pojke (eller naturligtvis en bra tjej). Att ge din hund en snygg behandling, som ryckig, är också bra för att hålla honom distraherad och ockuperad i några minuter medan du gör något potentiellt besvärande, som att dammsuga golvet eller klippa naglarna. Varje godis som du köper till din hund ska vara hälsosam.

Viktiga funktioner att tänka på

Hundfiskar har olika funktioner, och det är viktigt att tänka på vad du och din hund behöver innan du gör ett köp. Här är några saker att tänka på:

 • Allergier . Om din hund har allergier eller är intolerant mot vissa ingredienser, måste du vara säker på att de inte är i godis du köper.
 • Kostbehov . Om din hund har ett behov som ett högt protein eller en fetthalt behandling, leta efter det. På samma sätt, om du föredrar att din hund ska ha en vegansk diet, kommer du att vilja hitta en vegansk behandling som han gillar.
 • Syfte . Behöver du hålla din hund tyst medan du ringer? En chewy behandling som ryckig kan vara ett bra alternativ. Om du använder godbitarna för träning, leta efter små, mjuka godisar som är lätta för honom att svälja.
 • Värde . Även om du inte nödvändigtvis vill köpa den billigaste behandlingen för din hund, finns det några som kan vara dyrare än du behöver. Se alltid på paketets storlek innan du köper så att du inte slutar spendera mer än du vill på en liten påse med godis.

Vanliga frågor

Vilka är de mest hälsosamma hundfesterna?

Utan några specifika dietbehov är det bäst att leta efter en behandling med riktiga ingredienser och inte mycket fyllmedel. För din hund måste du dock tänka på om han har några speciella behov när det gäller mat. Om han är överviktig, leta efter en behandling som är naturligt låg i fett (och låt honom njuta av dem sparsamt!). Om han inte kan tolerera spannmål i maten, är den hälsosamma behandlingen för honom också kornfri.

Vad är de värsta godbitarna för hundar?

Det värsta du kan ge din valp är livsmedel som är giftiga för hundar, som choklad, druvor och russin. Allt som innehåller Xylitol, ett sötningsmedel utan socker, är också farligt för hundar. Det är vanligtvis inte en bra idé att ge din hund för många livsmedel som du gillar, helt enkelt för att människor tål mycket högre nivåer av fett, socker och salt än hundar kan.

Är ost dåligt för hundar?

En liten bit ost här och där som en högvärdig godbit är okej för de flesta hundar. Eftersom ost innehåller mycket fett och salt är det dock inte en säker mat att ge din hund regelbundet eller i stora mängder. Även en ost ost är alldeles för mycket för en liten hund. Om din hund älskar ost är det bäst att hålla sig till ostsmakad hundfisk.

Är jordnötssmör okej för hundar?

Jordnötssmör innehåller mycket fett och bör inte ges till din hund i överkant, men ja, totalt sett är det okej att ge din hund små mängder. Många människor kommer att täcka insidan av en Kong eller annan godbit-leksak med jordnötssmör, och det är bra. Se alltid till att jordnötssmöret inte innehåller någon Xylitol, eftersom detta är en ingrediens som faktiskt kan döda en hund i alla storlekar.

Andra friska hundbehandlingar som vi har granskat

Vi tittade på dussintals hundfynd, så vi har mycket fler rekommendationer för dig! Medan dessa 20 inte gjorde vår topp 5-lista är de fortfarande friska, läckra och fantastiska alternativ att överväga att ge din hund. Du hittar den information du behöver för att jämföra dem i avsnittet "nyckelfunktioner" i varje lista.

Kornfria hundbehandlingar

BRUTUS & BARNABY Sweet Potato Dog Treats

BRUTUS & BARNABY Sweet Potato Dog TreatsBRUTUS & BARNABY Sweet Potato Dog Treats

Dessa crunchy, kanel-pumpa godis innehåller antioxidanter för god hälsa. De är också enkla i matsmältningskanalen och kan förhindra diarré.

Nyckelfunktioner:

 • 14 gram
 • Innehåller antioxidanter
 • Krispigt och sött

Kostnad : $ 16

Cloud Star Wag Mer Bark Mindre

Cloud Star Wag Mer Bark MindreCloud Star Wag Mer Bark Mindre

Om din hund föredrar mjuka och chewy godis, kan dessa jordnötssmör och äpplekakor passa på räkningen. De finns också i en mängd andra smaker.

Nyckelfunktioner:

 • 5 gram
 • Fri från majs, soja, mejeri och potatis
 • Finns i olika smaker

Kostnad : $ 6

Rachael Ray Nutrish Real Meat Dog Treats

Rachael Ray Nutrish Real Meat Dog TreatsRachael Ray Nutrish Real Meat Dog Treats

Dessa godbitar är tillverkade av riktigt kött och finns i många smaker. Du kan ge dem hela till din stora hund eller bryta dem upp för en mindre pooch.

Nyckelfunktioner:

 • 12 gram
 • Inga konstgjorda smaker
 • Gjord i USA

Kostnad : 8 $

Wellness Core Marrow Roasts

Wellness Core Marrow RoastsWellness Core Marrow Roasts

Dessa små bitar är packade med protein tack vare riktigt kött. De kan ges precis som en behandling eller så kan du använda dem för träning.

Nyckelfunktioner:

 • 8 gram
 • Rikt på protein
 • Finns i nötkött och kalkon

Kostnad : $ 6

Whimzees naturliga kornfria tandhund behandlar

Whimzees Natural Grain Free Dental Dog TreatsWhimzees Natural Grain Free Dental Dog Treats

Dessa tand-tuggar är vegetariska och kornfria. De hjälper till att hålla hundens tänder och tandkött friska, vilket leder till fräschare andetag.

Nyckelfunktioner:

 • 28 pinnar
 • Vegetarian
 • Rekommenderas för hundar 25-25 kg

Kostnad : 15 $

Jerky Dog Treats

Jordbruksmarkstraditioner Hundar älskar Chicken Premium Jerky Treats

Jordbruksmarkstraditioner Hundar älskar Chicken Premium Jerky TreatsJordbruksmarkstraditioner Hundar älskar Chicken Premium Jerky Treats

Dessa kycklingbukar med kyckling är proteinförpackade och innehåller inga korn, soja, majs eller andra fyllmedel. Ge dem hela eller bryt dem upp.

Nyckelfunktioner:

 • 3 kg
 • Begränsade ingredienser
 • Mycket fiber och protein

Kostnad : 30 $

Full Moon Alla naturliga mänskliga hundbehandlar

Full Moon Alla naturliga mänskliga hundbehandlarFull Moon Alla naturliga mänskliga hundbehandlar

Dessa naturliga ryckiga godbitar är av mänsklig kvalitet, vilket innebär att alla ingredienser är säkra att användas som livsmedel (men vänligen ät inte dem själv).

Nyckelfunktioner:

 • 24 gram
 • Begränsade ingredienser
 • Gjord i USA

Kostnad : 25 $

Purina Waggin 'Train Chicken Jerky Tenders

Purina Waggin 'Train Chicken Jerky TendersPurina Waggin 'Train Chicken Jerky Tenders

Dessa ryckiga godsaker innehåller bara två ingredienser: kyckling och vegetabiliskt glycerin, vilket gör dem till ett utmärkt val för hundar med matallergier.

Nyckelfunktioner:

 • 30 gram
 • Begränsade ingredienser
 • 45 kalorier varje bit

Kostnad : 25 $

Rocco & Roxie Gourmet Jerky Dog Treats

Rocco & Roxie Gourmet Jerky Dog TreatsRocco & Roxie Gourmet Jerky Dog Treats

Välj ryckig gjord av läckert nötkött, kyckling eller kalkon. Huvudingrediensen är rökt och beredd för att din hund ska njuta av.

Nyckelfunktioner:

 • 16 gram
 • Välj mellan tre smaker
 • Ingen obehaglig lukt eller fet fet känsla

Kostnad : 20 $

Solimo Jerky Dog Treats

Solimo Jerky Dog TreatsSolimo Jerky Dog Treats

Detta är en trevlig påse med två pund med ryckiga godisar med äkta kyckling, anka eller sötpotatis. Proteinet är ingrediensen # 1 och dessa är kornfria.

Nyckelfunktioner:

 • 2 kg
 • Proteinhaltigt
 • Ett Amazon-varumärke

Kostnad : $ 18

True Chews Premium Jerky Cuts

True Chews Premium Jerky CutsTrue Chews Premium Jerky Cuts

Dessa kycklingknabbiga tuggar är gjorda av kycklingar som inte har använts på antibiotika. De innehåller inget majs, vete, soja eller något artificiellt.

Nyckelfunktioner:

 • 22 gram
 • Alla naturliga ingredienser
 • Gjord i USA

Kostnad : 15 $

Vegan hund behandlar

Halo Vegan Dog Treats

Halo Vegan Dog TreatsHalo Vegan Dog Treats

Jordnötter, pumpa och andra frukter och grönsaker kombineras för att skapa dessa crunchy bakade hund godbitar. Denna produkt är vegan och icke-GMO.

Nyckelfunktioner:

 • 8 gram
 • Fettsnål
 • Innehåller massor av frukt och grönsaker

Kostnad : $ 5

Fruktbarn alla naturliga

Fruktbarn alla naturligaFruktbarn alla naturliga

Detta är ett paket med sju fem-ounce påsar i olika smaker som innehåller olika läckra frukter och grönsaker som hundar älskar.

Nyckelfunktioner:

 • Sju 5-ounce påsar
 • Bakade, crunchy godis
 • Perfekt för träning

Kostnad : 25 $

Rileys organiska hundbehandlingar

Rileys organiska hundbehandlingarRileys organiska hundbehandlingar

Dessa organiska godis består av stora ben som finns i flera smaker (den här är äpple, men det finns också sötpotatis och jordnötssmör).

Nyckelfunktioner:

 • 9 gram
 • Begränsade ingredienser
 • Flera smaker tillgängliga

Kostnad : $ 13

Threepaws Organic Vegan Dog Treats

Threepaws Organic Vegan Dog TreatsThreepaws Organic Vegan Dog Treats

Dessa organiska veganbehandlingar efterliknar den rökiga smaken av bacon som hundar finner oemotståndliga! Detta märke innehåller inget salt, socker eller palmolja.

Nyckelfunktioner:

 • 7 gram
 • Helt naturlig hickory-röksmak
 • Bra för hundar med allergier

Kostnad : 14 $

Vackra stolthet pumpa remsor

Vackra stolthet pumpa remsorVackra stolthet pumpa remsor

Dessa remsor är gjorda av en ingrediens: Pumpa. De är helt naturliga och minimalt bearbetade, vilket ger din hund den näring han behöver i en utsökt godbit.

Nyckelfunktioner:

 • 8 gram
 • Innehåller endast pumpa
 • Minimalt bearbetat

Kostnad : 10 $

Wild Earth Clean Protein Dog Treats

Wild Earth Clean Protein Dog TreatsWild Earth Clean Protein Dog Treats

Dessa växtbaserade hundfiskar innehåller protein och utsökt smak i en supermatfylld behandling med en konsistens som inte är för krispig och inte för mjuk.

Nyckelfunktioner:

 • 5 gram
 • Innehåller supermat koji svamp
 • Levereras i tre smaker

Kostnad : 10 $

Andra friska hundbehandlingar

Blå buffelbitar

Dessa små godbitar är mjuka och lätta att äta på språng, vilket gör dem till fantastiska träningsgäster. Få din valp uppmärksamhet med riktigt nötkött.

Nyckelfunktioner:

 • 9 gram
 • Innehåller riktigt nötkött
 • Perfekt för träning

Kostnad : 8 $

Naturlig balans Mini belöningar hund behandlar

Naturlig balans Mini belöningar hund behandlarNaturlig balans Mini belöningar hund behandlar

Det här är lågkalori-lammbaserat gods med begränsade ingredienser. De är små, så de är bra att träna eller blanda med mat för att öka intresset.

Nyckelfunktioner:

 • 4 gram
 • Bra för träning
 • Lågkalori

Kostnad : $ 5

Gamla Hubbard Natural Dog Treats

Gamla Hubbard Natural Dog TreatsGamla Hubbard Natural Dog Treats

Dessa crunchy snacks smakar som lever och innehåller äpplen, morötter och ägg för extra näring. De finns i en mängd olika smaker och stilar.

Nyckelfunktioner:

 • 20 gram
 • Mini crunchy godis
 • Helt naturligt

Kostnad : 7 $

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar