De bästa gåvorna 2020 för din valp

De bästa gåvorna 2020 för din valp

Semestern är precis runt hörnet vilket innebär att det är dags att komma igång med presentköp. Att hitta den perfekta presenten kan vara stressande, särskilt för hunden som har allt. Var inte rädd, vi är här för att hjälpa. Kolla in några av våra favoritgåvor som gör att valpens svans viftar av glädje!

1. En huvudvridande krage

Muttropolis Multi Crystals på ljusrosa läderhalsband i läderMuttropolis Multi Crystals på ljusrosa läderhalsband i läder En krage som kommer att vända huvud (eller näsor)! Varje polerad valp behöver ett uttalande och våra Rhinestone Collars besviker aldrig. Tillverkade i USA med högkvalitativt kalvskinn, dessa krage är perfekta för de som gillar gnistrande (som Multi Crystals on Light Pink Leather Collar) eller de som föredrar ett klassiskt utseende med en extra twist (vi älskar Single Row Turkos på rött läderhalsband). Glöm inte matchande koppel!

2. En unik gravyr tagg

Muttropolis så extra Guacamole graverad husdjur taggMuttropolis så extra Guacamole graverad husdjur tagg En tagg som säger allt. Långa dagar är bara en vanlig gammal tagg. Hitta din sanna identitet med vår samling unika graverbara taggar. Oavsett om din valp är lite "extra", älskar att spela boll eller bara är den sötaste i stan, är vi säkra på att du hittar den perfekta passformen

3. En snygg och praktisk hundlåda

Muttropolis Moderno hundlådaMuttropolis Moderno hundlåda

Ultramutt i modernt boende. Moderno Dog Crates snygga look är snygg nog att vara i alla rum i huset! Denna design har förvandlat ett vardagligt föremål till en funktionell, iögonfallande arkitektonisk del som kommer att ge liv åt alla rum.

4. En engagerande interaktiv leksak

Muttropolis Hot Cocoa och Marshmallows Burrow Dog ToyMuttropolis Hot Cocoa och Marshmallows Burrow Dog Toy Naturligtvis kan du inte gå fel med en leksak, men gör det till något oväntat. Interaktiva leksaker har mindre knepiga leksaker gömda inuti, som Hot Cocoa och Marshmallows Burrow Dog Toy. Dessa är perfekta för hundar som älskar leksaker men blir uttråkade lätt, eftersom dessa leksaker hjälper till att utveckla en hunds intelligens och hålla dem underhållna.

5. En ultramodern hundjacka

Muttropolis City Parka hundjackaMuttropolis City Parka hundjacka

Oroa dig inte furry fashionistas, vi glömde dig inte! City Parka Dog Jacket är en nödvändighet för alla valpar som vill göra ett modeuttalande på sin dagliga promenad. Huven med fuskpäls är tänkt att bäras i centrum!

Julshopping är svårt, men shopping för din hund borde inte vara. Besök Muttropolis för fler presentidéer!

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar