De bästa husdjursförsäkringsbolagen i Massachusetts

De bästa husdjursförsäkringsbolagen i Massachusetts

Veterinärvård kan vara dyr över hela USA, men om du bor i Bay State vet du att många saker tenderar att bli ännu dyrare. Ett besök hos din betrodda veterinär är inget undantag! Husdjurförsäkring kan hjälpa dig att hålla ditt husdjur friska genom att göra det lättare att betala dina veterinärräkningar. Så det fungerar är att du betalar en premie varje månad och i gengäld kommer ditt husdjurförsäkringsbolag att betala en del av dina veterinärräkningar. Detaljerna är lite annorlunda från företag till företag, så det är viktigt att förstå vad varje företag täcker. Detta hjälper dig att välja det bästa husdjurförsäkringsbolaget i Massachusetts för dina husdjur.

Top Pick

Omfamning

 • Minskande avdragsgilla (om inget fordran gjorts år)
 • Krav behandlas och betalas snabbt
 • Extra återbetalningar: skötsel, träning etc.
 • Valfri wellnessplan

Betyg 4.6

Besök sida

Vårt bästa val för husdjurförsäkring i Massachusetts är Embrace Pet Insurance . Omfamningen är inte bara prisvärd utan den täcker också en mängd olika sjukdomar och skador, vilket minskar det belopp som du betalar ur fickan om ditt husdjur blir sjukt eller skadat. Dessutom erbjuder företaget en wellnessplan som kan göra rutinprocedurer och behandlingar mer budgetvänliga.

I den här artikeln

Vi vet att det kan vara förvirrande att jämföra olika typer av husdjurförsäkringar. När allt kommer omkring har vissa årliga avdragsgilla och vissa har avdragsgilla per villkor. Vissa täcker 70 procent av de stödberättigande utgifterna medan andra täcker 90 procent. Vissa täcker husdjur upp till en viss ålder. Några kan betala veterinärer direkt, medan de flesta har att du lämnar in en ansökan och ersätter dig några dagar eller veckor senare. Vi har tittat på många djurförsäkringsbolag för att ge dig en lista över våra val för de fem bästa djurförsäkringsbolagen i Massachusetts.

De bästa husdjursförsäkringsbolagen i Massachusetts

Bästa övergripande husdjurförsäkring i Massachusetts: Omfamna husdjurförsäkring

Omfamna översyn av husdjurförsäkringOmfamna översyn av husdjurförsäkring
Läs mer
på Embrace Pet Insurance: s säkrade webbplats

Genomsnittligt kundbetyg

Vad vi gillar:
Valfri wellnessplan

Månadspremie Så lågt som $ 10 för katter och $ 16 för hundar
Avdragsgill $ 200, $ 300, $ 500, $ 750 eller $ 1000
Förmånsgränser 70%, 80% eller 90% av de årliga kostnaderna
Åldersbegränsningar Så unga som 6 veckor och så gamla som 14 år

Besök webbplatsen Embrace Pet Insurance eller få en offert för djurförsäkring

Besök FörsäkringswebbplatsFå offert

Vår bästa plats för den bästa husdjursförsäkringen i Bay State går till Embrace Pet Insurance. Detta företag är känt för att vara överkomligt och pålitligt, vilket gör det till ett utmärkt val för nästan vem som helst. Det är extremt anpassningsbart, så du kan välja mellan olika täckningsnivåer. Om du väljer en högre avdragsgilla och / eller en lägre andel av veterinärräkningen som ska täckas, kan du spara pengar på dina premier.

Embrace erbjuder också en valfri wellnessplan. Detta är ett trevligt alternativ att överväga eftersom det gör rutinmässig veterinäromsorg mer överkomligt. Vissa husdjursägare föredrar att betala varje månad i hälsovårdsförmånen, vilket gör att de kan lägga pengar på saker som vaccinationer, spay / kastrering, skötsel, förebyggande mediciner och liknande saker. Om du vill hålla dina månatliga premier nere och inte bryr dig att betala för dessa rutinmässiga förfaranden och mediciner ur fickan, är det ett annat alternativ som du kan hitta bättre för din pälsfamilj.

Embrace har flera rabatter som du kanske är berättigad till. Om du inte ansöker om ett år, kommer året efter att din egenandel är 50 $ lägre på samma plan. Detta kan staplas, vilket innebär att om du inte lämnar in ett fordran på två eller tre år, så kommer din egenandel att vara $ 100 respektive $ 150 lägre. Det finns också en militärrabatt och en rabatt på flera husdjur.

Viktiga funktioner i Embrace Pet Insurance:

 • Minskande avdragsgilla
 • Valfri wellnessfördel
 • Rabatter tillgängliga
 • Snabbbehandling
 • Inga livslängder

För mer information, missa inte vår djupgående omfamning av husdjursförsäkring.

Runner-up Pet Insurance i Massachusetts: Healthy Paws Pet Insurance

Healthy Paws Pet Insurance ReviewHealthy Paws Pet Insurance Review
Läs mer
på Healthy Paws Pet Insurance: s säkrade webbplats

Genomsnittligt kundbetyg

Vad vi gillar:
Inget årligt maximum

Månadspremie Cirka $ 35 för hundar och $ 25 för katter
Avdragsgill $ 100, $ 200, $ 500 eller $ 750
Förmånsgränser 70%, 80% eller 90% av de årliga kostnaderna
Åldersbegränsningar Så unga som 8 veckor och så gamla som 14 år

Besök webbplatsen Healthy Paws Pet Insurance eller få en offert för djurförsäkring

Besök FörsäkringswebbplatsFå offert

Healthy Paws Pet Insurance kom på andra plats i våra val för sällskapsdjurförsäkringsbolag i Mass. Detta är ett bekvämt företag att arbeta med, eftersom de har en lättanvänd telefonapp och mycket snabb vändning. Tack vare appen behandlas de flesta anspråk faktiskt på imponerande två dagar. Detta gör det mycket lättare för de i Massachusetts att ha råd med sina veterinärräkningar eftersom du vet att du kommer att få ersättning för stödberättigande utgifter inom bara ett par dagar i de flesta fall. Återbetalningar kan deponeras direkt på ditt bankkonto för ännu mer bekvämlighet.

Healthy Paws använder ett årligt avdragsgiltigt system, och den avdragsgilla kan variera från $ 100 till $ 750 per år. De täcker husdjur upp till 14 år, och de 8 eller äldre är begränsade i vilken typ av täckning de kan få. Tänk på detta om ditt husdjur närmar sig medelåldern. Om du har ett husdjur på 6- eller 7 år, skicka honom till veterinären för en kontroll och registrera dig om du funderar på sunda tassar.

Alternativa behandlingar, specialvård, ärftliga tillstånd och de flesta sjukdomar och skador omfattas. Examensavgifter, rutinbehandlingar, parasitkontroll och beteendebehandlingar är det inte.

Viktiga funktioner i Healthy Paws Pet Insurance:

 • Årliga avdragsgilla
 • Inga årliga eller livslängdsgränser
 • Bekväm app
 • Resefördelar
 • Snabb vändning

Vi har en omfattande Healthy Paws Pet Insurance review för mer information.

Massachusetts bästa husdjursförsäkring: Petfirst Pet Insurance

Petfirst husdjurförsäkring granskningPetfirst husdjurförsäkring granskning
Läs mer
på Petfirsts säkrade webbplats

Genomsnittligt kundbetyg

Vad vi gillar:
Korta väntetider

Månadspremie Varierar, från $ 6 för katter och $ 12 för hundar
Avdragsgill $ 50 till $ 500
Rapportering 70 till 90 procent
Åldersbegränsningar Minsta ålder: 8 veckor
Maximal ålder: ingen

Besök Petfirsts webbplats eller få en offert för djurförsäkring

Besök FörsäkringswebbplatsFå offert

Om du har en budget, överväga Petfirst Pet Insurance. Detta är ett företag som erbjuder många olika alternativ, så om du har en stram budget bör du fortfarande kunna hitta en plan som fungerar för ditt husdjur. En av de bästa funktionerna i Petfirst är att väntetiden för de flesta förhållanden bara är 14 dagar. Detta innebär att ditt husdjur kommer att täckas inom ett par veckor, vilket är en kortare tidsram än många andra företag.

Förutom grundläggande täckning erbjuder Petfirst en rutinvårdare som kan göra rutinutgifterna mer överkomliga. De anger inte heller en högsta ålder; även om ditt husdjur är över 14 år (avbrottet för de flesta företag) kan de fortfarande få en ny plan. Och vändningen för anspråk är i de flesta fall under två veckor, vilket också är bekvämt.

En nackdel med Petfirst är att de har en avdragsgilla per villkor (mer om det nedan), vilket inte är lika önskvärt än en årlig avdragsgilla för de flesta husdjursägare. Dessutom finns det ett årligt maximum. Var medveten om vilket maximum du registrerar dig så det finns inga obehagliga överraskningar senare.

Viktiga funktioner i Petfirst Pet Insurance:

 • 14-dagars väntetid
 • Många alternativ att välja mellan
 • Rutinvårdare (tillval)
 • Ingen maximal ålder
 • Årliga maximala förmåner
 • Avdragsgill per villkor

Kolla in vår längre Petfirst Pet Insurance-översyn för att lära dig mer om detta företag.

Bästa husdjursförsäkring med rabatter från Massachusetts Health Insurance: Petplan

Husdjursliv idagHusdjursliv idag
Läs mer
på Petplans säkrade webbplats

Genomsnittligt kundbetyg

Vad vi gillar:
Flexibla täckningsalternativ

Månadspremie 18-56 $ för hundar,
17-37 $ för katter
Avdragsgill $ 250-1,000
Rapportering 70 till 90 procent
Åldersbegränsningar Minsta: 6 veckor
Maximum: ingen

Besök Petplan webbplats eller få en offert för djurförsäkring

Besök FörsäkringswebbplatsFå offert

Om du har sjukförsäkring i Massachusetts, kanske du kan få rabatt på din husdjurförsäkring. Detta är fallet med Petplan. Blue Cross Blue Shield of Massachusetts har samarbetat med Petplan för att erbjuda BCBS-medlemmar en rabatt för sina katter och hundar. Detta är ett bra sätt att spara pengar på en bra husdjursförsäkringsplan med något du redan har.

Petplan är ett företag som erbjuder många samma fördelar som andra husdjursförsäkringsplaner erbjuder: Snabb vändning på anspråk (inom 5 dagar i vissa fall), flexibel täckning och förmågan att se vilken veterinär du vill. De har inte heller någon maximal ålder, så du kan täcka dina äldre husdjur. De lovar också att aldrig släppa ett husdjur för att bli äldre. En fördel som är något unik är att de erbjuder förhandsgodkännande. Detta innebär att om du har ett dyrt veterinärförfarande som dyker upp, kan veterinären lämna in ett förhandsgodkännande för dig så att du vet vad Petplan kommer att täcka före din möte.

Viktiga funktioner hos Petplan:

 • Förhandsgodkännande erbjuds
 • Rabatter tillgängliga för BCBS av massmedlemmar
 • Flexibel täckning
 • Täckning tillgänglig för äldre husdjur
 • Välj vilken typ av självrisk du vill ha
 • Se någon veterinär

Vill du ha mer information? Kolla in vår översikt över Petplan Pet Insurance.

Bästa husdjursförsäkring som kan betala din veterinärmedicin direkt: Trupanion husdjursförsäkring

Trupanion Pet Insurance ReviewTrupanion Pet Insurance Review
Läs mer
på Trupanions säkrade webbplats

Genomsnittligt kundbetyg

Vad vi gillar:
Direkt veterinärbetalningar

Månadspremie Så lågt som $ 22 för katter och $ 36 för hundar
Avdragsgill Kan anpassas mellan $ 0 och $ 1000
Förmånsgränser 90%
Åldersbegränsningar Så gammal som 14 år

Besök Trupanions webbplats eller få en offert för djurförsäkring

Besök FörsäkringswebbplatsFå offert

Vissa djurförsäkringsbolag kan betala din veterinär direkt. Vårt bästa val i denna kategori är Trupanion Pet Insurance. När du är på ett deltagande veterinärkontor kan du få dem att begära betalning för bidragsberättigande utgifter, och allt du behöver betala är din avdragsgilla och 10 procent av räkningen för förfaranden (plus allt som inte täcks eller inte är berättigat).

Trupanion täcker alla husdjur till 90 procent, och de betalar på den faktiska veterinärräkningen, inte vad de anser rimliga och vanliga. Detta är särskilt bra för de i Massachusetts eftersom veterinärräkningar i detta område av landet tenderar att vara högre än i vissa andra områden. Snarare än att betala baserat på vad en veterinär i ett landsbygdsområde i södra eller Mellanvästern tar ut, till exempel, kommer de att betala baserat på vad din veterinär tar ut.

Du får välja din egenandel och vilken veterinär du använder. Avdragsgilla är per villkor snarare än årliga. Observera att medan du kan se vilken veterinär som helst eller gå till ett djursjukhus du vill, för att du ska kunna betala direkt till din veterinär eller sjukhus, måste du använda en som deltar. Så se till att fråga din veterinär om de deltar eller om de skulle överväga att registrera sig.

Viktiga funktioner i Trupanion Pet Insurance:

 • Kan betala deltagande veterinärer direkt
 • Täcker 90 procent av de stödberättigande utgifterna
 • Betalar baserat på den faktiska avgiften
 • Olika avdragsgilla optioner (per villkor)
 • Valfria ryttare för alternativ vård och för biståndsprogram för husdjursägare

Om du vill ha mer information om Trupanion Pet Insurance, ta en titt på vår djupgående granskning.

Hur vi bestämde de bästa husdjursförsäkringsplanerna i Massachusetts

Det finns många husdjursförsäkringsplaner i Massachusetts, så du kanske undrar hur vi bestämde oss för vilka som var bäst. Här är några av kriterierna som vi använde.

Månadskostnad

Månadspremier är en av de första saker som de flesta tittar på när det gäller att köpa husdjursförsäkring, så det var också en av de första saker vi övervägde. Var medveten om att den månatliga premien du kommer att citeras beror på var du bor i Massachusetts, hur gammalt ditt husdjur är, vilken typ av husdjur du har och hur stort ditt husdjur är.

Typer av självrisker

Det finns två sätt som husdjursförsäkringsbolag räknar ut självrisker:

 • Årliga avdragsgilla är de som du betalar en gång per år. När du betalar egenandelen för ett visst år betalar du inte det förrän nästa år. Om du betalar självrisken i december och din plan återställs i januari, måste du betala den igen om ditt husdjur behöver ytterligare veterinärvård i januari.
 • Avdragsgoder per skick eller per tillfälle betalas per sjukdom eller skada. Om ditt husdjur har tre sjukdomar under ett år kommer du att betala avdragsgilla tre gånger. Å andra sidan, om ditt husdjur har en sjukdom som varar i flera år, betalar du bara avdragsgillingen en gång.

När vi bestämmer vilka djurförsäkringsbolag som är bäst föredrar vi den årliga avdragsgillingsmodellen, men vissa husdjursägare kanske föredrar avdragsgilla per villkor.

Vad är täckt (och vad som inte är)

Slutligen tittade vi på vad som täcks och vad som inte är det. Planer som erbjuder hälsovård och valfria ryttare fick höga betyg från oss. Inga husdjursförsäkringsbolag täcker befintliga villkor, så det är inte ett kriterium, men vissa erbjuder täckning för rasspecifika eller ärftliga villkor som inte fanns före husdjuret registrerades. De som täcker alternativa behandlingar får också två tummar upp eftersom vissa husdjursägare föredrar att använda dessa typer av behandlingar.

Hur man väljer den bästa husdjurförsäkringen i Massachusetts

Om du handlar efter husdjursförsäkring i Massachusetts, här är några av de överväganden du kanske vill ha i åtanke:

Tänk på dina sannolika månatliga eller årliga utgifter

I många fall får du vad du betalar för när det gäller djurförsäkring. Med det sagt, tänk på vad din budget är för månatliga eller årliga premier och börja där. Om du har ett vingrum, kommer du också att tänka på hur mycket veterinäromsorg för ditt husdjur sannolikt kommer att bli. Även om ingen har en kristallkula att berätta för framtiden, kan du anta att ett ungt, friskt husdjur kommer att ha färre utgifter än ett äldre husdjur som redan har haft några hälsoproblem. Om du räknar med att du behöver mer veterinärvård snarare än mindre, se till att du tittar på självriskerna såväl som täckningsbeloppen för alla planer du överväger.

Tänk på om ditt husdjur är mottagligt för omständigheter som inte är täckta

Vissa husdjursförsäkringsbolag har begränsningar för huruvida de kommer att täcka höftdysplasi eller rasspecifika villkor. Om ditt husdjur har en förälder med höftdysplasi eller om du vet att han kommer att vara utsatt för en viss sjukdom senare i livet, se till att det är täckt. Tänk på att om ditt husdjur redan har en sjukdom eller ett tillstånd, kommer det inte att omfattas av några traditionella djurförsäkringsbolag.

Sök efter tillgängliga rabatter

Om du har flera husdjur eller om du eller en hushållmedlem har tjänat i militären kan du vara berättigad till rabatter. Titta också på om din sjukförsäkring eller arbetsgivare har någon anslutning till ett djurförsäkringsbolag för att se om det finns rabatter tillgängliga.

Läs kundrecensioner

Slutligen, se till att kolla kundrecensioner för alla djurförsäkringsbolag du funderar på. Om du tittar på våra recensioner länkade längst ner i varje avsnitt ovan ser du några som vi har sammanställt. Det är en bra start, men se till att fortsätta titta på olika källor. Du vill överväga både positiva och negativa recensioner och se vilka mönster du kan hitta för att avgöra om ett visst företag är rätt för dig.

Den slutliga domen

Du har många alternativ i Massachusetts när det gäller djurförsäkringsbolag. Vi fann att Embrace Pet Insurance var vår favorit, och resten av våra toppval är listade ovan. Vi uppmuntrar dig att göra din forskning för att hitta den plan som är bäst för dig!

För mer information om sällskapsdjurförsäkring, kolla Jämför husdjursförsäkring för varje ras och sällskapsdjurförsäkring 101.

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar