De bästa katt nagelmalarna

De bästa katt nagelmalarna

Oavsett om du kallar dem klor eller spikar, de behöver underhåll. Katt nagelkvarnar ger utmärkt kontroll över nagelklippning. De fungerar snabbt, så du brottar inte din vänliga katt på 15 minuter. Dessa praktiska enheter lämnar efter sig en avrundad kant som är mindre benägna att snagga, och med lite övning gör de det lättare att undvika det snabba (den ömma inre delen av spiken där blodkärl och nerver finns).

Vi granskade dussintals katt nagelslipare för att ge dig det bästa av det bästa. Vi övervägde deras strömkälla, oavsett om de kan användas för både små och stora djur eller deras användarvänlighet. De senaste modellerna minskar buller och vibrationer, så de är mindre benägna att skrämma din katt. Med lite träning får du klippta naglar på några minuter.

Bästa katt nagelkvarn överlag

Casfuy Dog nagelmalare
Casfuy Dog nagelmalare

Namnet kan säga "hund", men den här pålitliga kvarnen fungerar för katter och hundar. Smidig drift och tre portar hjälper dig att få en bra passform över spiken för snabb, enkel trimning.

Casfuy Dog Nail Grinder fungerar spiken med en diamantbitkvarn. Slipskivan behåller sin kant för att jämna ut spiken snabbare. Tre portar gör att du får en bra passform över nageln och två hastigheter ger justerbarhet för olika spiktjocklekar. Denna modell gör allt med låga vibrationer och buller.

I den här artikeln

De 5 högst rankade katt nagelmalarna

* Betyg är aktuella vid tidpunkten för publicering och kan ändras

Bästa katt nagelkvarn överlag: Casfuy hund nagelmalare

Kasta dig inte av namnet. Casfuy Dog Nail Grinder fungerar för djur, både små och stora. Det är faktiskt en av dess fördelar. Den levereras med ett skydd med två portstorlekar, och för katter, använd den minsta porten. Men när din katt har vant sig vid kvarnen, kan du använda kvarnen utan skyddslocket, direkt slipa spiken med diamantbitkvarnen.

Denna modell fungerar med 50 decibel (dB), vilket motsvarar bruset på det genomsnittliga företagskontoret, något över brummen i kylskåpet. Din katt kan vara skittisk till en början, men det låga ljudet och vibrationerna gör det lättare för katten att vänja sig till Casfuy.

Det inbyggda batteriet varar i två timmar och kräver tre timmar att ladda. Vi gillar strömindikatorn som låter dig veta när batteriet blir slut. Den levereras med en USB-laddningskabel, vilket innebär att du kan ladda den med en nätbank, telefonadapter eller bärbar dator.

Casfuy Dog Nail Grinder Viktiga funktioner:

 • Lågbrus och vibrationer
 • Tre (3) portstorlekar
 • Två (2) hastighetsnivåer
 • USB-laddningssladd

Bästa katt nagelkvarnssats: Ruff 'n Ruffus katt- och hundspikslipare

Två till priset för en? Ja tack. Ruff 'n Ruffus Cat and Dog Nail Grinder kommer med några extra förmåner som ger dig fler alternativ (och bekvämlighet) när du klipper din kattens naglar. Satsen inkluderar en nagelkvarn, sax, ett extra slipskiva och en förvaringspåse. Det extra slipskivan och förvaringspåsen är väl värda priset bara för att använda livslängden och hålla reda på kvarnen.

Kvarnen fungerar snabbt. Du slösar inte tid med ett tråkigt huvud eller dålig kraft med den här modellen. Det är tyst med låga vibrationer, så även klyviga katter är mer benägna att hålla still.

Ruff 'n Ruffus har en skyddande fångst med två portstorlekar, liksom möjligheten att använda den diamanttäckta slipbiten ensam när du har fått lite övning. Men med detta kit har du några andra alternativ också. Behöver du göra ett snabbklipp av en spik, eller så att din katt inte samarbetar med nagelmalaren? Ta tag i saxen. Eller så fungerar saxen som en säkerhetskopia när batteriet blir slut. Och slutligen älskar vi förvaringspåsen för att hålla alla nagelklippverktygen ihop.

Ruff 'n Ruffus Cat and Dog Nail Grinder Nyckelfunktioner:

 • Tyst kvarn med låga vibrationer
 • Inkluderar saxar, extra slipskiva och en förvaringspåse
 • Tre (3) portar

Bästa Budgetkatt nagelkvarn: AMIR nagelkvarn för husdjur

Bästa Budgetkatt nagelkvarn

AMIR nagelslipare för husdjur
AMIR nagelslipare för husdjur

Välkomna denna billiga kvarn till ditt grooming kit för snabb nagelvård som inte lämnar dig med repor eller bittmärken från en samarbetsvillig katt.

AMIR Pet Nail Grinder kostar mycket mindre än många av konkurrenterna. Det innehåller ett diamanttäckt slipskiva som kan användas ensam med eller utan skyddslock. Men med locket har du två extra portstorlekar. AMIR har ett avsmalnande ergonomiskt handtag som är lätt att hålla. Den använder AA-batterier snarare än uppladdningsbara, så håll ett par till hands.

AMIR är inte lika tyst som några av de andra modellerna på vår lista och kommer in på cirka 60 dB. Se till att du tar dig tid och låt din katt vänja sig vid ljudet och känslan av kvarnen innan du faktiskt tar på hans naglar. Gå långsamt och slipa i korta skurar för bästa effekt.

AMIR Husdjurspikkvarn Viktiga funktioner:

 • Skyddskåpa och tre (3) portar
 • Ergonomisk design av handtaget
 • Kör på AA-batterier

Bästa Multi-Port Cat Nagelslipmaskin: Hertzko Electric Pet Nail Malinder

Hertzko Electric Pet Nail Grinder ger tillförlitlighet, en diamantbitkvarn och tre portar till beskärningsbordet. Flera portalternativ låter dig passa bra på din kattens naglar. En skyddskåpa placerad över slipskivan har en sida för små spikar, den andra för medium. De flesta katter passar i den minsta hamnen. När du väl är mer skicklig på att trimma kanske du vill använda det tredje portalternativet, som bara är slipskivan.

Denna modell fungerar både för att klippa och jämna ut naglarna. Så om allt du behöver är ett sätt att jämna spik efter att ha använt sax, kan Hertzko ta bort alla vassa kanter. Låga vibrationer och ljudnivåer gör denna kvarn användbar för hoppig katter. Var noga med att ge din katt god tid att vänja sig den innan du faktiskt rör vid spiken. Slutligen finns det en mikro-USB-laddningsport och medföljande kabel för laddning på en power back, bärbar dator eller telefonadapter.

Hertzko Electric Pet Nail Grinder Viktiga funktioner:

 • Tre (3) portar
 • Tyst drift med låga vibrationer
 • Micro-USB-laddningsport

Bästa sladdkattkvarn för katt: ConairPRO Hund nagelmalare

Bästa sladdkattkvarn för katt

ConairPRO Hund nagelkvarn
ConairPRO Hund nagelmalare

Den här sladdade modellen tappar aldrig kraft och upprätthåller konsekvent slipning och trimning för snabba sessioner.

ConairPRO Dog Nail Grinder har en något annorlunda design än de andra modellerna på vår lista. Istället för en diamantbitkvarn kommer den med två utbytbara slipstenar i olika former och fyra slippapper av sandpapper. Den minsta av de två slipstenarna är ett utmärkt alternativ för katter med sina mindre, svagare naglar. Det finns ett skyddslock med portar för att skydda kattens snabba.

Om allt du verkligen behöver göra är att jämna ut spiken väljer du ett av slipbanden. De är mildare och tystare. Vi gillar också att den sladdade modellen aldrig tar slut. Klippning av naglarna kan ta lång tid om batteriet långsamt dör. Men det är inte ett problem med den här modellen. De olika huvuden och bilagorna är lätta att ta bort, så även om du måste använda mer än en i en enda session, lägger det inte till någon betydande tid till trim sessionen.

ConairPRO Hund nagelkvarn Viktiga funktioner:

 • Inkluderar två (2) slipstenar och fyra (4) slipband
 • Skyddskåpa med portar
 • Konsekvent elektrisk kraft

Vem ska köpa en katt nagelkvarn

Nagelvård är allt en del av kattägande, särskilt om din katt är strikt inomhus. Långa, vassa klor kan komma lättare på möbler och kläder, för att inte tala om skadorna på din hud. Om din katt inte älskar manuella spikklippare eller sax kan kattspikslipar vara ett bra alternativ för dig. De arbetar snabbt och ger dig utjämning tillsammans med trimning. De kan dock ta lite att vänja sig, speciellt för skitka katter.

Innan du någonsin berör spiken med kvarnen, låt din katt vänja sig vid kvarnen. Slå på den och kör den så att han vänjer sig vid ljudet och håller det mot honom utan att röra spiken så att han kan vänja sig vid vibrationerna. Börja litet och håll dina trimningssessioner korta. Om du tar dig tid att acklimatisera din katt till kvarnen kan framtida trimningssessioner vara snabba och enkla.

Bästa katt nagelkvarn överlag

Casfuy Dog nagelmalare
Casfuy Dog nagelmalare

Namnet kan säga "hund", men den här pålitliga kvarnen fungerar för katter och hundar. Smidig drift och tre portar hjälper dig att få en bra passform över spiken för snabb, enkel trimning.

Viktiga funktioner att tänka på

Katt nagelkvarnar ska göra flera saker bra. Här är vad du bör tänka på när du väljer en modell för din katt:

 • Ljudnivå. Katter är inte kända för att älska höga ljud, och många av dem skrämmer lätt. För att slipa din kattens naglar framgångsrikt måste du kunna komma nära katten. Av den anledningen bör en bra kattspikslipa vara så tyst som möjligt. Modeller som faller i intervallet 50 till 55 dB är väldigt tyst, medan allt över 60 dB kan ta extra ansträngning från din sida för att din katt ska vänja sig.
 • Vibrationer. Liksom buller kan överdrivna vibrationer skicka din katt. Leta efter modeller med antivibrationsteknologi som håller extra rörelse till ett minimum. En katt kan vänja sig vid en viss vibration, men en enhet som får din hand att skaka, förmodligen kommer inte att vara den som din katt tål.
 • Hamnar. Hamnar ger skydd för din kattens klor och tar några av gissningarna ur klippning. Skyddskåpor med olika portstorlekar rymmer djur i olika storlekar. När du och din katt har vant sig vid att använda en nagelkvarn, kan du kanske klippa hans naglar utan skyddslocket och dess portar. Fram till dess gör en port i rätt storlek det enklare att hålla spiken mot kvarnen utan att nicka snabbt.
 • Batteri kontra sladd. De allra flesta kattspikslipar är batteridrivna med antingen inbyggda uppladdningsbara batterier eller engångsbatterier. Modeller med uppladdningsbara batterier använder en mikro-USB- eller USB-port, vilket ger dig möjlighet att ladda med en nätbank, bärbar dator eller telefonadapter. Trådlösa kattspikslipar är mycket mindre vanliga. De ger emellertid konsekvent kraft, och du vet säkert att du har tillräckligt med kraft för en hel trim session.
 • Hastighets kontroll. Leta efter en modell med minst två hastighetsinställningar. Snabbare hastigheter mal genom tjockare naglar. De flesta katter har relativt små, tunna naglar, men om din katt är undantaget vill du ha möjlighet till en snabbare hastighet. Vissa modeller har variabel hastighetskontroll som gör att du kan välja valfritt antal hastigheter. Om du har mer än ett djur ger denna typ av nagelkvarn fler alternativ för naglar i olika tjocklekar.

Vanliga frågor

Är nagelkvarnar säkra för katter?

Om de används korrekt är kattspikslipar helt säkra. Men när du trimmar en kattens naglar, oavsett om du använder en slipmaskin, klippare eller sax, finns det dock en risk att slå snabbt. Du vill undvika att röra snabbt till varje pris. Den snabba är den mittersta delen av nageln, och den innehåller blodkärl och nerver. Det är väldigt känsligt och kan, om det knickas, vara smärtsamt. Din katt kan motstå ytterligare trimning om han har en dålig upplevelse.

Vad är den bästa nagelkvarnen för katter?

Dina förhållanden, din kattas personlighet och om du har andra djur eller inte kommer att avgöra vad den bästa nagelkvarnen är för dig. Om du har en hund och flera katter, är en kattspikskvarn med flera portar nödvändig för att se till att du får en bra passform för alla dina djur. Om du reser med ditt husdjur är en kompakt, trådlös modell det bästa valet. Se till att nagelkvarnen är tyst med låga vibrationer men har tillräckligt med kraft för att slipa naglarna snabbt.

Kan jag använda en nagelkvarn för hundar, fåglar och andra djur?

Ja, många nagelkvarnar för katter är designade för flera djur. Hund nagelkvarnar har ofta flera portstorlekar för att rymma andra djur som katter och fåglar. Var försiktig och ta dig tid att acklimatisera dina djur till användning av en nagelkvarn. Om de har positiva upplevelser om och om igen är det mer sannolikt att du har framgång på lång sikt.

Hur använder du en katt nagelkvarn?

Presentera din katt i nagelkvarnen långt innan du planerar att använda den. Om du startar denna process när han är en kattunge, är det mer troligt att du har framgång när han är vuxen. Emellertid kan även vuxna katter bli vana vid en katt nagelmalare. Spendera tid på att klappa din katt medan du håller på nagelkvarnen och sätter på den. Låt honom bara vänja sig vid buller och vibrationer. Med tiden kan du börja hålla handtaget mot honom så att han kan känna vibrationerna och höra den.

Nästa steg är att röra spiken med kvarnen. Du kanske vill hålla den första sessionen lätt och kort. När du är redo att faktiskt göra lite trimning, vet exakt hur mycket du vill ta av. Fel på sidan för länge för att undvika att slå snabbt.

Sitt på en robust yta med din katt i knät, och slå på kvarnen för att se till att han är på humör för beröring. Om inte, kan du behöva försöka igen senare. Håll kattens tass i handen och kläm försiktigt tills naglarna kommer ut. Håll en spik åt kvarnen åt gången och klipp i korta skurar tills du når önskad längd. Det kan ta mer än en session till en början, men med tiden kan din katt vänja sig till sessionerna och tolerera att göra alla naglarna på en gång.

Andra katt nagelmalar vi granskat

Bästa katt nagelkvarn överlag

Casfuy Dog nagelmalare
Casfuy Dog nagelmalare

Namnet kan säga "hund", men den här pålitliga kvarnen fungerar för katter och hundar. Smidig drift och tre portar hjälper dig att få en bra passform över spiken för snabb, enkel trimning.

Vi tittade på 20 andra nagelkvarnar för katter. Dessa modeller gjorde inte vår 5 bästa lista över katt nagelkvarnar, men de är fortfarande utmärkta modeller värda att överväga. De kan ha extra funktioner som fungerar bättre för dina specifika omständigheter.

Katt nagelmalarsatser

FOCUSPET Hund nagelkvarn

FOCUSPET Hund nagelkvarn

Extra slipskivor, beskärare och en fil ser till att du har allt du behöver när det är trimningstid.

Nyckelfunktioner:

 • Inkluderar trimmare och nagelfil
 • Två (2) extra slipskivor
 • Tre (3) portar

Kostnad: 20 $

Pet Republique Hund nagelmalare

Pet Republique Hund nagelmalare

Spikklippare och en kvarn ger dig fler alternativ när det är dags att trimma.

Nyckelfunktioner:

 • Tre (3) portar
 • Inkluderar manuella klippare
 • Batterilampa

Kostnad: $ 17

Kattspikslipar utan skyddskåpa

Wahl Professional Animal Nail Grinder

Wahl Professional Animal Pet Nail Grinder

Denna modell är designad för proffs och hoppar över en skyddskåpa och extra portar, men den har två bandstorlekar och flera ersättningsband.

Nyckelfunktioner:

 • Inget skyddslock eller extra portar
 • Två (2) bandstorlekar
 • Levereras med tolv (12) ersättningsband

Kostnad: 55 $

Kattspikslipar med extra slipskivor

Belita Amy Dog nagelmalare

Belita Amy Dog nagelmalare

Färgade batteriindikatorlampor håller dig ovanpå effektnivån, medan ett utbytbart slipskiva ser till att det alltid finns en skarp yta redo att gå.

Nyckelfunktioner:

 • Flerfärgad batteriindikatorlampa
 • Bytes slipskiva
 • Tre (3) portar

Kostnad: 23 $

Migoo Pet-nagelslipare

MigooPet husdjur nagelslipare

Ett brett handtag med antislipande greppsidor gör denna modell enkel att använda. Det innehåller också två utbytbara slipskivor.

Nyckelfunktioner:

 • Brett, halkfritt grepphandtag
 • Två (2) slipskivor
 • Tre (3) hastigheter

Kostnad: $ 19

Peroom nagelmaskin

Peroom nagelmaskin

Ett ergonomiskt handtag och två extra sliphjul gör denna multi-portmodell till ett utmärkt alternativ.

Nyckelfunktioner:

 • Tre (3) portar
 • Två (2) extra slipskivor
 • Låg vibration för din katt komfort

Kostnad: 24 $

Toozey Dog nagelmalare

Toozey Dog nagelmalare

Två extra bytesslipor och ett ergonomiskt handtag gör denna modell enkel att använda på motvilliga katter.

Nyckelfunktioner:

 • Två (2) hastigheter
 • Två (2) slipskivor
 • Tre (3) portar

Kostnad: 20 $

Multi-Port Cat nagelmaskiner

Casifor Hund nagelmalare

Casifor Hund nagelmalare

En 20-timmars batteritid, variabel hastighetskontroll och tre portar ger mångsidigheten för katter i alla storlekar.

Nyckelfunktioner:

 • Variabel hastighetsreglering
 • Lång batteritid på 20 timmar
 • Tyst 40 dBA och låga vibrationer

Kostnad: 28 $

Boence Dog Nail Grinder

Boence Dog Nail Grinder

Denna modell laddas på 1,5 timmar snabbt och erbjuder tre portar och tvåhastighetsalternativ.

Nyckelfunktioner:

 • Snabb 1,5 timmars laddningstid
 • Tre (3) portar
 • Två (2) hastigheter

Kostnad: 23 $

Bousnic hund nagelmalare

Bousnic hund nagelmalare

Tre portalternativ och en strömindikatorlampa ger dig kontroll och varning när batteriet börjar ta slut.

Nyckelfunktioner:

 • Tre (3) portar
 • Ström- och laddningsindikatorlampa
 • USB-laddningsport och -sladd

Kostnad: $ 26

HeiYi Pet Nail Grinder

HeiYi Pet Nail Grinder

Batterierna på den här modellen laddas på bara 1,5 timmar. Den innehåller också en bekväm rengöringsborste för att bli av med nagelspjäll och förlänga kvarnens livslängd.

Nyckelfunktioner:

 • Avgifter på 1,5 timmar och laddning varar i 5 timmar
 • Tre (3) portar
 • Ström- och batteriindikatorlampa

Kostnad: 33 $

INVENHO Husdjurspikmaskin

INVENHO Husdjurspikmaskin

Låga vibrationer och en tyst 40 dBA gör detta till ett idealiskt val för hem med flera husdjur.

Nyckelfunktioner:

 • Låga vibrationer och tyst 40 dBA
 • Tre (3) portar
 • Två (2) hastigheter

Kostnad: $ 26

oneisall Dog Nail Grinder

oneisall Dog Nail Grinder

Denna modell är enkel och elegant och har tre portar och en batteriindikatorlampa som hjälper dig genom att klippa och slipa.

Nyckelfunktioner:

 • Tre (3) portar
 • Batterilampa
 • USB-nätsladd

Kostnad: 30 $

Pecute Dog Nail Grinder

Pecute Dog Nail Grinder

En snabb laddningstid på en timme är allt Pecute behöver innan den tar hand om skarpa naglar.

Nyckelfunktioner:

 • Ergonomisk design av handtaget
 • Tre (3) portar
 • Kort 1-timmars laddningstid

Kostnad: 21 dollar

Peteast Dog nagelmalare

Peteast Dgo nagelmalare

Peteast har några extra tillbehör som ett utbytbart slipskiva och en förvaringsväska för att hålla allt ihop.

Nyckelfunktioner:

 • 10-timmars användningstid
 • Kör på mindre än 40 dBA
 • Tre (3) portar

Kostnad: 28 $

Petural Dog Nail Grinder

Petural Dog Nail Grinder

Diamantkvarn, tre portar och en indikatorlampa gör snabba skarpa naglar.

Nyckelfunktioner:

 • Mässingsmotor med låga vibrationer
 • Tre (3) portar och två (2) hastighetsinställningar
 • Ergonomisk design

Kostnad: 28 $

Rokeye Dog nagelmalare

Rokeye Dog nagelmalare

Två skyddshylsor eller porthylsor hjälper dig att hålla en stadig hand när du underlättar din katt genom hans nästa spiktrimningssession.

Nyckelfunktioner:

 • Två (2) skyddskåpor
 • Fyra (4) portar
 • Batterilampa

Kostnad: 23 $

RUCACIO Hund nagelkvarn

RUCACIO Hund nagelkvarn

Lättlästa batterilampor och två hastighetsalternativ gör denna modell till ett enkelt sätt att hantera din kattens naglar.

Nyckelfunktioner:

 • Lättlästa batteriindikatorlampor
 • Tre (3) portar
 • Tre (3) hastighetsalternativ

Kostnad: 28 $

URPOWER Husdjurspikmaskin

URPOWER Husdjurspikmaskin

Tre hamnar ger dig många alternativ för katter, hundar och husdjur i alla storlekar.

Nyckelfunktioner:

 • Tre (3) portstorlekar
 • Batterilampa
 • Antislip greppdesign

Kostnad: $ 17

WWVVPET nagelmalare

WWVVPet nagelmalare

Denna modell körs på en tyst 35 dBA och har en motoruppgradering som går igenom tjocka naglar.

Nyckelfunktioner:

 • Kör på en tyst 35 dBA
 • Två (2) hastigheter och tre (3) portar
 • Strömindikatorlampa

Kostnad: 27 $

Produkter du kanske är intresserad av:

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar