De bästa smarta hundhalsbanden

De bästa smarta hundhalsbanden

Vi tar gärna våra hundar överallt med oss. Men för att hålla dem säkra måste vi hålla ett öga på dem så mycket som möjligt. Smarta halsband spårar din hund när den bärs och är korrekt ansluten, så att du säkert kan resa med din pooch eller bara umgås på gården.

Från enheter med kort räckvidd till de som har global täckning har vi undersökt olika smarta hundhalsband online för att hitta de bästa som finns där ute. Vi tittade på enheter som tillhandahåller GPS, Bluetooth och annan teknik, hälso- och aktivitetsövervakning, nattens synlighet och ytterligare funktioner.

Bästa smarta hundhalsband totalt

Fi Smart Dog Collar | GPS Hundspårare & Aktivitetsövervakare

Fi Smart Dog Collar spårar din valp med hjälp av LTE-M-mobilnätverket för att snabbt hitta din valp med en noggrannhet på en 7-fots radie.

Kolla pris

Vi valde Fi Smart Dog Collar | GPS Dog Tracker & Activity Monitor som vår vinnare för den bästa tekniken som används för att hitta din valp. Fi är det första företaget som använder LTE-M-mobilnätverket för sin 3-satellits GPS-kommunikationsinställning. Poängen? Du hittar din hund snabbare och med mer noggrannhet.

I den här artikeln

De 5 högst rankade smarta hundhalsbanden

* Betyg är aktuella vid tidpunkten för publicering och kan ändras

Bästa Smart Dog Collar Overall: Fi Smart Dog Collar | GPS Hundspårare & Aktivitetsövervakare

Fi Smart Dog Collar | GPS Dog Tracker & Activity Monitor ger dig långväga kommunikation medan du drar på låga mängder ström. Kragen har också en extra lång batteritid. Enheten ansluts automatiskt till Bluetooth-teknik eller olika WiFi-punkter, beroende på din plats, vilket ger dig mer tillförlitlig täckning, även på avlägsna platser. Fi-kragen är den första i sitt slag som har LTE-M-nätverket, vilket gör att du snabbt kan hitta din hund och ta dig inom sju meter från hennes var hon befinner sig.

Fi inbjuder dig att prova den smarta kragen i 30 dagar innan du bestämmer om det är för dig eller din pooch. När du väl har ställt in din hunds säkra zon varnar den smarta halsbandet snabbt om din hund skulle undkomma det avsedda säkra området. Med Fi-kragen kan du också spåra din hunds aktivitetsnivå för att hålla henne i toppform. Och med LED-lampan har du mer synlighet när du går din valp i låg belysning. Fi erbjuder också ett års garanti på sina smarta halsband.

Fi Smart Dog Collar | GPS Hundspårare & Aktivitetsövervakare Nyckelfunktioner:

 • Kommunikation med låg effekt, långväga kommunikation
 • Ansluts automatiskt till WiFi-punkter eller Bluetooth
 • Snabba varningar för att upptäcka fly
 • Extra lång batteritid
 • 30 dagars provperiod och 1 års garanti
 • LED-ljus för låg sikt

Bästa smarta hundkrage med hälsotracker: Whistle Go Explore / The Ultimate Health + GPS Location Tracker för husdjur

Bästa smarta hundhalsband med hälsotracker

Whistle Go Explore / The Ultimate Health + GPS Location Tracker för husdjur

Whistle Go Explore spårar din pooch med den trådlösa 4G LTE AT&T-tjänsten, samtidigt som din hunds hälsa och kondition övervakas.

Kolla pris

Om du vill ha mer än bara en platsspårare, kolla in Whistle Go Explore / The Ultimate Health + GPS Location Tracker för husdjur för den bästa smarta hundkragen med en hälsospårare. Inte bara kan du hitta din hund med GPS, men du kan också hålla koll på hans hälsa. Övervaka slickning, skrapa, dricka och sova så att du kan hålla ett öga på din hunds välbefinnande. Håll också reda på din hunds kalorier, aktiva minuter och rest sträcka.

Whistle Go-trackern har en fitnessmonitor för att följa med hälso-trackern. Få en 24-timmarsöversikt över var din hund gick, oavsett om han sprang eller gick eller inte, och hur länge han var ute och gick, tupplur eller spelade. Du kan också ställa in träningsmål för din pooch. Den här enheten ger dig möjlighet att mejla din veterinär med en 30-dagars hälsoöversikt. Och under en begränsad tid har du tillgång till en veterinär via Whistle-appen för råd och vägledning.

Vattentät med inbyggd nattlampa, Whistle Go-trackern har en batteritid på upp till 20 dagar. Spåra din valp med GPS i AT & T-nätverket, och varnas om och när din pooch inte är i hans utsedda område. Testa enheten i 90 dagar. Företaget erbjuder också ett års garanti.

Whistle Go Explore / The Ultimate Health + GPS Location Tracker för husdjur Nyckelfunktioner:

 • 90-dagars provperiod och 1 års garanti
 • Batteritid upp till 20 dagar
 • Vattentät
 • Inbyggt nattljus
 • Finns i flera färger

Bästa budget smarta hundkrage: Tractive LTE GPS Dog Tracker – Plats- och aktivitetsspårare för hundar med obegränsat räckvidd

När du behöver en smart hundkrage som passar din budget, överväga Tractive LTE GPS Dog Tracker – Location & Activity Tracker för hundar med obegränsat räckvidd. Tractive kräver en prenumerationsplan, men ger dig möjlighet att använda smart tracker i mer än 150 länder och hitta din hund med enhetens GPS-teknik. Tractive ansluter dig också till en hälso- och aktivitetsövervakare så att du kan hålla reda på din valps kondition och välbefinnande.

Skapa ett särskilt säkert område med Tractive smart hundspårare och ställ in ett virtuellt staket runt säkerhetszonens omkrets. Om din hund kommer ut ur det angivna området varnar enheten dig. Och om du vill veta var din valp har varit, har den smarta trackern en platshistorik. Enheten är också vattentät.

Tractive LTE GPS Dog Tracker – Plats- och aktivitetsspårare för hundar med obegränsat omfång Nyckelfunktioner:

 • Virtuellt staket med flyktvarningar
 • Hälso- och aktivitetsövervakning
 • Världsomspännande täckning
 • Platshistorik
 • Vattentät

Bästa Smart Range-krage med kort räckvidd: Garmin T5 GPS Dog Collar

Du kanske inte behöver spåra din valp över hela världen. Kanske är din bakgård tillräckligt stor. Kolla in Garmin T5 GPS Dog Collar som vårt favoritval för den bästa smarta hundkragen med kort räckvidd. Spåra din pooch upp till 9 miles med Garmin GPS-tracker. Garmin smart tracker är bäst för hundar med en minsta halsstorlek på 9,5 tum och har 18,5 och 22,5 tum antenner med utökat intervall. Och med en batteritid på upp till 40 timmar kan du ta din valp på promenader, vandringar och massor av äventyr utomhus.

Garmin GPS-tracker är också vattentät, med ett betyg på 1 ATM. Med andra ord fungerar enheten i upp till 10 meter vatten. Enheten har också ett räddningsläge med LED-lampor. Denna GPS-spårhalsband är blå med en 1 tum bred rem. Den har ett uppladdningsbart litiumjonbatteri och levereras med en laddningsklämma.

Garmin T5 GPS Dog Collar Nyckelfunktioner:

 • Spåra upp till 9 miles
 • Laddningsbart batteri
 • LED-fyrljus
 • Batteritid upp till 40 timmar
 • Vattentät upp till 10 meter

Bästa smarta hundkrage för små hundar: FitBark 2 Hundaktivitetsövervakare | Hälso- och fitnessspårare för hundar

För den lilla hunden, som mer än troligtvis inte reser bortom fram- eller bakgården, FitBark 2 Dog Activity Monitor | Health & Fitness Tracker för hundar väger mindre än en halv uns. Och även om det inte spårar din valps plats, övervakar den hennes hälsa och aktivitet. Sätt dig tränings- och hälsomål för en eller flera hundar och håll koll på sömn, gångavstånd och förbrända kalorier.

FitBark-spårningsenheten passar de flesta krage upp till 1,5 tum breda och har en batteritid på upp till sex månader. Och även om din lilla pooch kanske inte vandrar Appalachian trail, är spårningsenheten tuff och vattentät. Bonus? FitBark fungerar med din Fitbit, Apple Watch, Apple Health Kit och Google Fit-enhet. Håll i form tillsammans.

FitBark 2 Dog Activity Monitor | Hälso- och fitnessspårare för hundar Nyckelfunktioner:

 • Vattentät
 • Inte en GPS-tracker
 • Batteritid upp till sex månader
 • Länkar till Fitbit, Apple Watch, HealthKit eller Google Fit

Vem ska köpa en smart hundkrage

Även om inte alla hundar behöver en smart krage, valpar som lämnas utanför obevakade, oavsett om gården är inhägnad eller inte, skulle ha nytta av att bära en. Smarta halsband håller koll på din pooch så att du kan hitta henne på avstånd. Och många av spårningsenheterna varnar dig när din hund lämnar ett särskilt område.

Hundar kan resa långt på kort tid. Smarta halsband ger ett lager av säkerhet för att alltid veta var din hund är. Observera att smarta hundhalsband inte är avsedda att ersätta adekvat lydnad eller beteendeträning, övervakning eller andra säkerhetsfaktorer som en inhägnad gård, gated area eller säker inneslutning.

Om du letar efter en annan specifik typ av hundhalsband, kan du också vara intresserad av att kolla in De bästa personliga hundhalsbanden eller De bästa hundträningshalsbanden.

Bästa smarta hundhalsband totalt

Fi Smart Dog Collar | GPS Hundspårare & Aktivitetsövervakare

Fi Smart Dog Collar spårar din valp med hjälp av LTE-M-mobilnätverket för att snabbt hitta din valp med en noggrannhet på en 7-fots radie.

Kolla pris

Viktiga funktioner att tänka på

En smart hundhalsband borde göra flera saker bra. Här är vad du bör tänka på när du väljer en smart hundkrage:

 • Avstånd av räckvidd. Bestäm avståndet eller det grova genomsnittet, du vill spåra din hund. Har du en liten valp som sällan lämnar huset? Går du vandra med dina hundar? Hänger dina valpar ute på gården utan uppsikt? Reser du med din hund? Kortsträckta spårare når var som helst från 100 fot till några miles och är bra för valpen som inte sträcker sig långt från din sida. Spårare med rikstäckande eller världsomspännande täckning spårar din hund över långa avstånd och låter dig också använda enheten när du reser med din hund.
 • Enhetens storlek och robusthet. Vad kommer din valp troligen att göra när du bär enheten? De flesta smarta krage och enheter är vattentäta så att din valp kan bära enheten när han simmar i sin favoritsjö. Andra är byggda extra tuffa för hunden som tycker att äventyr innebär att springa genom lerahål, täta skogar och frodiga åkrar. Tänk också på trackerns storlek i förhållande till din hunds storlek.
 • Prenumerationsplan eller månadsavgift. De flesta smarta trackers kräver en prenumerationsplan för att enheten ska fungera. Denna kostnad beror på det erbjudna nätverket, så kontakta företaget när du väljer en tracker. Men om du inte är intresserad av en plan behöver vissa trackers inte månadsavgift.
 • Batteri-liv. Batterilivslängd kanske inte är det första du tänker på när du letar efter en smart tracker, men det är verkligen viktigt för att enheten ska fungera när du behöver det. Många smarta krageenheter har en bra batteritid, men vissa har en extra lång batteriladdning.
 • Andra funktioner, appar och funktioner. Många smarta hundhalsband har också möjlighet att spåra din hunds hälsa och aktivitet. Från att räkna Rovers steg till att övervaka hans näringsintag, smarta halsband hjälper dig att spåra din hunds hälso- och fitnessnivåer. Andra funktioner, som en LED-nattlampa, finns också med vissa märken.

Vanliga frågor

Vad är en smart hundkrage?

En smart hundhalsband är en krage som din hund bär som inte bara ser snygg ut; det håller reda på din hund med GPS- eller Bluetooth-teknik. Smarta halsband finns antingen som en hel enhet – en krage med spårningsenheten inbyggd eller ansluten – eller en liten enhet som du fäster på din hunds nuvarande halsband.

Behöver min hund en smart krage?

Hundar behöver inte nödvändigtvis en smart hundkrage, men alla hundar bör ha en krage eller två. Kolla in de viktiga funktionerna att tänka på, liksom vårt avsnitt om vem som ska köpa en smart hundhalsband som hjälper dig att fatta ditt beslut.

Finns det en månadsavgift för smarta halsband?

Huruvida en smart hundhalsband har en månadsavgift eller inte beror på vilken typ av enhet och företag du väljer. Vissa märken kräver en prenumerationsplan, med antingen en månads- eller årsavgift, medan andra inte gör det.

Är smarta krage vattentäta?

Många smarta hundhalsband är vattentäta så att din valp kan leka i vattnet medan den bär en. Kontrollera dock med tillverkaren, eftersom inte alla spårningsenheter är vattentäta, och de kan inte heller hantera saltvatten.

Andra smarta hundkrage vi granskade

Bästa smarta hundhalsband totalt

Fi Smart Dog Collar | GPS Hundspårare & Aktivitetsövervakare

Fi Smart Dog Collar spårar din valp med hjälp av LTE-M-mobilnätverket för att snabbt hitta din valp med en noggrannhet på en 7-fots radie.

Kolla pris

Vi tittade på 20 andra smarta halsband. Även om de inte gjorde vår 5 bästa smarta halsbandslista, är de fortfarande bra alternativ för att hålla reda på din valp. Informationen du behöver för att jämföra var och en ingår i listan.

Budget kort räckvidd smarta halsband

COULAX Key Finder, Phone Finder, Anything Finder, Bluetooth Item Locator med GPS

COULAX Key Finder, Phone Finder, Anything Finder, Bluetooth Item Locator med GPSCOULAX Key Finder, Phone Finder, Anything Finder, Bluetooth Item Locator med GPS

Hitta din pooch upp till 100 fot. Klipp bara på mottagaren på hundens krage. Använd Bluetooth-teknik för att hitta var han befinner sig.

Nyckelfunktioner:

 • Laddningsbart batteri
 • Laddningen varar upp till 3 månader
 • Varning utom räckhåll

Kostnad: $ 25

Cube Key Finder Smart Tracker Bluetooth Tracker för hundar

Cube Key Finder Smart Tracker Bluetooth Tracker för hundarCube Key Finder Smart Tracker Bluetooth Tracker för hundar

Håll koll på din hund upp till 100 fot med Cube-spårningsenheten. Anslut Bluetooth för att hitta henne.

Nyckelfunktioner:

 • App för telefon
 • Utbytbart batteri
 • Vattentät

Kostnad: $ 25

Pawscout Smarter Pet Tag (New Version 2.0) – Cat & Dog Tag

Pawscout Smarter Pet Tag (New Version 2.0) - Cat & Dog TagPawscout Smarter Pet Tag (New Version 2.0) - Cat & Dog Tag

Pawscout har ett husdjursgemenskap via Bluetooth-teknik. Spåra din valp upp till 300 fot.

Nyckelfunktioner:

 • Förlorade husdjur varningar
 • Liten och lätt
 • Inga månadsavgifter

Kostnad: $ 20

TabCat Pet Collar Locator Homing Tag

TabCat Pet Collar Locator Homing TagTabCat Pet Collar Locator Homing Tag

TabCat hjälper dig att hitta din hund inom 400 fot.

Nyckelfunktioner:

 • Kompatibel med TabCat-lokaliseringsluren
 • Fäst på kragen
 • Blinkande LED-lampor

Kostnad: $ 35

Tile Pro (2020) 1-pack – Bluetooth-tracker med hög prestanda

Tile Pro (2020) 1-pack - Bluetooth-tracker med hög prestandaTile Pro (2020) 1-pack - Bluetooth-tracker med hög prestanda

Tile Pro använder Bluetooth för att hitta din pooch inom 400 fot.

Nyckelfunktioner:

 • Vattentålig
 • 1 års utbytbart batteri
 • Kompatibel med Alexa

Kostnad: $ 32

Kort räckvidd smarta halsband

Dogtra Pathfinder Smartphone GPS-spårning och utbildning E-krage

Dogtra Pathfinder Smartphone GPS-spårning och utbildning E-krageDogtra Pathfinder Smartphone GPS-spårning och utbildning E-krage

Spåra din pooch upp till 9 miles med Dogtra GPS-tracker och skapa varningar om säker zon så att du vet om och när han lämnar området.

Nyckelfunktioner:

 • 2 sekunders uppdateringshastighet
 • Ingen prenumerationsavgift
 • Vattentät

Kostnad: $ 400

Eureka Technology MARCOPOLO Advanced Pet Monitoring, Tracking and Locating System

Eureka Technology MARCOPOLO Advanced Pet Monitoring, Tracking and Locating SystemEureka Technology MARCOPOLO Advanced Pet Monitoring, Tracking and Locating System

Leta upp din hund upp till 3 km med en radiofrekvens.

Nyckelfunktioner:

 • Batteritid upp till sex veckor
 • Ingen månadsavgift
 • Stöd upp till tre husdjur

Kostnad: $ 235

Loc8tor Pet Tracker | Spårning av kattkrage | Pet Tracking System

Loc8tor Pet Tracker | Spårning av kattkrage | Pet Tracking SystemLoc8tor Pet Tracker | Spårning av kattkrage | Pet Tracking System

Loc8tor sällskapsdjurspårare kräver ingen prenumerationstjänst och är liten och lätt.

Nyckelfunktioner:

 • Spårning och aktivitetsövervakning
 • Inga månadsavgifter
 • Innehåller två sändarmärken

Kostnad: $ 110

PetFon GPS-tracker för husdjur

PetFon GPS-tracker för husdjurPetFon GPS-tracker för husdjur

PetFon GPS-tracker använder en kombination av tekniker för att spåra din valp över 5,6 km under bra förhållanden.

Nyckelfunktioner:

 • Ingen månadsavgift
 • Säkra zonfunktioner
 • Appkontroll och husdjursaktivitetsövervakare

Kostnad: $ 200

Smarta halsband med rikstäckande täckning

FitBark GPS-hundspårare Hälsa & plats Husdjursspårning Smart Collar Device

FitBark GPS-hundspårare Hälsa & plats Husdjursspårning Smart Collar DeviceFitBark GPS-hundspårare Hälsa & plats Husdjursspårning Smart Collar Device

FitBark GPS-hundspårare är liten, lätt och vattentät. Använd rikstäckande täckning för att hålla koll på din hund.

Nyckelfunktioner:

 • Hälso- och aktivitetsövervakare
 • Batteritid upp till 20 dagar
 • Kräver prenumerationsplan

Kostnad: $ 70

Länk AKC Smart Dog Collar med GPS Tracker & Activity Monitor

Länk AKC Smart Dog Collar med GPS Tracker & Activity MonitorLänk AKC Smart Dog Collar med GPS Tracker & Activity Monitor

Link AKC smarta halsband spårar rikstäckande via AT&T och spårar också din hunds hälsa och aktivitet.

Nyckelfunktioner:

 • Välj mellan läder eller sport
 • Flera storlekar tillgängliga
 • Varningar för säker zon

Kostnad: $ 83

PETBIZ GPS Pet Tracker, hundsökning i realtid och aktivitetsövervakare

PETBIZ GPS Pet Tracker, hundsökning i realtid och aktivitetsövervakarePETBIZ GPS Pet Tracker, hundsökning i realtid och aktivitetsövervakare

Petbiz GPS-tracker håller reda på din poochs plats tillsammans med hans aktivitet.

Nyckelfunktioner:

 • Batteritid upp till 30 dagar
 • Varningar för säker zon
 • En månads prenumeration ingår

Kostnad: $ 90

Whistle 3 / GPS Pet Tracker & Activity Monitor / Grå

Whistle 3 / GPS Pet Tracker & Activity Monitor / GråWhistle 3 / GPS Pet Tracker & Activity Monitor / Grå

Hitta din hund rikstäckande med Whistle 3 GPS-husdjursspårare.

Nyckelfunktioner:

 • Batteritid upp till sju dagar
 • Passar de flesta krage
 • Använder AT&T

Kostnad: $ 95

Whistle Go / Health & Location Tracker för husdjur

Whistle Go / Health & Location Tracker för husdjurWhistle Go / Health & Location Tracker för husdjur

Spåra din pooch med Whistle Go-spårningsenheten. Få säkerhetsmeddelanden i realtid.

Nyckelfunktioner:

 • Batteritid upp till tio dagar
 • Några färger tillgängliga
 • Hälsa, aktivitet och näringsspårning

Kostnad: $ 100

Smarta halsband med världsomspännande täckning

BARTUN GPS Hundspårare, Tracking Collar Device i realtid

BARTUN GPS Hundspårare, Tracking Collar Device i realtidBARTUN GPS Hundspårare, Tracking Collar Device i realtid

Håll koll på din valp över hela världen med Bartun GPS-tracker. Användbar i 150 länder, spåra din hund nästan var som helst.

Nyckelfunktioner:

 • Appkontroll
 • Hälso- och aktivitetsövervakning
 • SIM-kort ingår inte

Kostnad: $ 90

Geozilla GPS Location Tracker för barn Äldre husdjur

Geozilla GPS Location Tracker för barn Äldre husdjurGeozilla GPS Location Tracker för barn Äldre husdjur

Geozilla erbjuder en GPS-spårningsenhet för hundar. Fäst den på hennes krage och använd världsomspännande täckning för att hitta din pooch.

Nyckelfunktioner:

 • SIM-kort med ett abonnemang på 30 dagar ingår
 • Upp till 5 dagars batteritid
 • Anpassade varningar

Kostnad: $ 60

Jiobit Pet / Child Tracker – Live platsövervakning för hundar och katter av alla storlekar

Jiobit Pet / Child Tracker - Live platsövervakning för hundar och katter av alla storlekarJiobit Pet / Child Tracker - Live platsövervakning för hundar och katter av alla storlekar

Med hjälp av mobil, BT, WiFi och GPS hjälper Jiobit-spårningsenheten dig att hålla koll på din valp i över 140 länder.

Nyckelfunktioner:

 • Liten och lätt
 • Vattentålig
 • Smarta notiser

Kostnad: $ 130

Tracki 2020 Model Mini GPS-tracker i realtid

Tracki 2020 Model Mini GPS-tracker i realtidTracki 2020 Model Mini GPS-tracker i realtid

Spåra din pooch över hela världen med Tracki GPS-tracker.

Nyckelfunktioner:

 • Internationellt SIM-kort ingår
 • USA och global täckning
 • Laddningsbart batteri

Kostnad: $ 20

Andra smarta halsband

Länk AKC Plus Smart Dog Tracker (Classic)

Länk AKC Plus Smart Dog Tracker (Classic)Länk AKC Plus Smart Dog Tracker (Classic)

Link AKC klassiska läderhalsband har en GPS och aktivitetsspårare som fungerar i USA, Kanada och Mexiko.

Nyckelfunktioner:

 • Passar hundar över 15 kg
 • Planer tillgängliga för mindre än $ 10 per månad
 • Varningar för säker zon

Kostnad: $ 46

Whistle GO / GO Explore / Twist & Go Pet Collars

Whistle GO / GO Explore / Twist & Go Pet CollarsWhistle GO / GO Explore / Twist & Go Pet Collars

Tillverkad av nylon, denna krage är kompatibel med Whistle Go-spårningsenheten, som säljs separat.

Nyckelfunktioner:

 • Flera färger och storlekar finns tillgängliga
 • För hundar över 20 pund
 • Klämspänne

Kostnad: $ 30

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar