Fi Smart Dog Collar Review

Fi Smart Dog Collar Review

Din hund är medlem i din familj, och det är ditt jobb och nöje att hålla honom säker. Kopplingar och staket är ofta för denna utmaning, men inte alltid. Till exempel, om du går på camping eller vandrar kan din hund tillåtas vandra i ett säkert område utan koppel. Och om du har en hundvandrare kan din hund av misstag glida kragen eller lyckas komma undan. Och även om du har en inhägnad gård, kan en bestämd äventyrare gräva ut underifrån eller segla rakt över den om en kanin råkar fånga hans öga! Fi Smart Dog Collar kan ge dig den sinnesfrid du behöver samtidigt som du håller Rover trygg och sund även om han tillfälligt kommer ur din syn.

Vår poäng för Fi Smart Dog Collar

30-dagars GPS-test

Redaktionellt betyg

Vad vi gillar:
Ge din hund den frihet han vill ha och den säkerhet han behöver.

I den här artikeln

Om Fi Smart Dog Collar

Om Fi Smart Dog CollarOm Fi Smart Dog Collar

Fi Smart Dog Collar är svaret som hundägare har letat efter när det gäller att hålla sina hundar säkra och välskyddade. Det är en bekväm krage som passar din hund som alla andra krage. Vad det gör som skiljer sig från vanliga krage är dock att spåra din valp vart han än går. Oavsett om han sover i soffan, strövar i din hundsäkra trädgård eller springer obevakad efter att ha brutit ut från din hundsäkra trädgård, vet du om det tack vare sin LTE-M GPS-teknik och ett snabbt varningssystem.

Själva kragen är anpassningsbar med ett brett utbud av stilar tillgängliga. Välj mellan bomull, nylon och en mängd andra tyger. Du kan få ett snabbspänne, ett traditionellt spänne eller ett hårt plastspänne som släpps med en klämma. Företaget har också martingalkragar och halskragar om du inte föredrar något spänne. Det finns en ring för din hunds taggar, liksom en för en koppelklämma. Kragen finns i en mängd olika solida färger, tryck och mönster.

Din Fi Smart Dog Collar är vattentät och även tålig saltvattenspray. Det är också tåligt, vilket är en praktisk funktion om du har en hund som tenderar att tugga på kragen. Den har ett ljus som hjälper dig att gå på natten och kragen levereras med gratis frakt och ett års garanti.

Medan din hund bär halsbandet kommer den att spåra honom med LTE-M-mobiltjänst, som har ett längre intervall (med cirka 30 procent) än 3G, 4G, 5G och vanlig LTE-tjänst. Appen använder en algoritm för att upptäcka när din hund är utanför ditt hus eller din trädgård och det meddelar dig snabbt, vilket gör det mer troligt att du kommer att kunna hitta din hund innan han går för långt. Det kommer också att anslutas till din telefon, tillgängliga WiFi-anslutningar eller krageens laddningsbas för att minimera energianvändningen och maximera batteriets livslängd. Endast WiFi använder batteriet i upp till tre månader. Med endast GPS (ingen WiFi) kommer det att pågå i cirka tre veckor. Och i Lost Dog-läge, när det uppdateras varje minut för att ge dig ständiga uppdateringar, kommer det att ta upp till två dagar.

Fi Smart Dog Collar ReviewFi Smart Dog Collar Review

Viktiga funktioner

Det finns några funktioner som gör Fi Smart Dog Collar värt att överväga om du letar efter en högkvalitativ hundspårningskrage.

 • Finns i en rad olika stilar
 • Spårar hundar in och ut ur huset
 • Frekventa meddelanden
 • Alternativ för borttappad hund
 • Vattentät
 • Har en LED-lampa
 • Perfekt för övervakning av promenader, trappsteg och mil
 • Bra för camping och semester
 • Ett års garanti
 • Gratis frakt

Vad vi gillade

Här är några av de funktioner vi älskar med Fi Smart Dog Collar.

 • Äventyrssäker . Denna krage är inte bara vattentät utan även smuts- och bitsäker. Det betyder att när din hund är ute på äventyr, kommer halsbandet att fortsätta arbeta oavsett vilka element.
 • Långvarigt batteri . Jämfört med andra hundspårhalsband på marknaden varar Fi Smart Dog Collar i genomsnitt längre.
 • Massor av mönster och stilar . Oavsett om du föredrar platta krage, en glidkrage, en martingalkrage, en snabbkopplingskrage eller något annat, det kommer säkert att finnas en stil som passar dig och din valp. Du kan också välja mellan ett brett utbud av färger och mönster för att passa in i din hunds unika stil.
 • LED-lampa ingår . Om du befinner dig i ett område med låg sikt eller går på natten kan du sätta på LED-lampan, som finns i olika färger. Den kommer också att blinka rött när kragen är i "förlorad hund" -läge.
 • Energibesparande teknik . Den smarta kragen försöker använda Wi-Fi- och Bluetooth-tjänster när det är möjligt för att spara energi (och batteritid), men den har också möjlighet att använda LTE-M GPS-tjänster för att spåra din hund vart han än strövar.
 • Spår träning . Om du övervakar hur många steg din hund tar eller hur långt han går varje dag kommer den här appen att hålla koll på det åt dig.

Fi Smart Dog Collar ReviewFi Smart Dog Collar Review

Vad vi inte tyckte om

Liksom alla produkter finns det några saker som inte är perfekta med Fi Smart Dog Collar. Här är några av dem:

 • Kan vara dyrt. Det initiala priset kan vara högre än jämförbara krage, men den månatliga prenumerationsavgiften kan vara lite lägre, så det kan utjämnas.
 • Fungerar bara med kragen du beställer . Det här är inte en enhet som kan tas av en krage och sättas på en annan senare; om du vill byta färg eller om kragen är skadad måste du antingen beställa en ny enhet eller beställa ny nylonband från företaget.
 • Pedometerfunktionen saknar vetenskap . Kragen sätter hundens mål för dagen i 10 000 steg, men det här är inget vetenskapligt. Det är bäst att prata med din veterinär för att se vad ett rimligt stegmål skulle vara för din hund. Du har också möjlighet att inte använda den här funktionen om du inte gillar den.

Vanliga frågor

Har Fi Smart Dog Collar en månadsavgift?

Ja, du måste prenumerera på tjänsten för att LTE-M ska fungera utanför det där du har ditt Wi-Fi. När detta skrivs är avgiften $ 99 för ett år. Det är ett bättre värde att beställa tjänsten längre tid, eftersom du kan få tre års tjänst för 248 $.

Hur fungerar Fi Smart Dog Collar?

Kragen fungerar genom att uppdatera din hunds plats varannan till femte minut (eller varenda minut i "förlorad hund") för att varna dig var han befinner sig vid varje given tidpunkt. Det kommer också att meddela dig om din hund lämnar det säkra området du har angett (vanligtvis ditt hus och din trädgård). Enheten använder Wi-Fi, Bluetooth och, om de inte är tillgängliga, LTE-M-mobiltjänst.

Är Fi Smart Dog Collar vattentät?

Ja, kragen är vattentät i upp till 30 minuters nedsänkning i vatten upp till 4,5 fot djup.

Kan jag lämna min hunds krage hela tiden?

Du kan lämna din hunds krage hela tiden så länge det inte finns några taggar som kan fastna på grenar och andra föremål som kan orsaka strypning. Det rekommenderas vanligtvis att inte lämna en krage på en hund som är i en låda eftersom den kan fastna i ledningarna. Fi Smart Dog Collar levereras med ett snabbspännalternativ; detta kommer att kragen öppnas så att din hund kan fly om han skulle fastna på något.

Fi Smart Dog Collar ReviewFi Smart Dog Collar Review

Recensioner

Det är en bra idé att titta på ett brett utbud av kundrecensioner när du överväger att göra någon typ av köp. Här är både positiva och negativa recensioner för Fi Smart Dog Collar.

Positiva recensioner

Positiva recensioner fokuserade på den sinnesro som kragen ger ägare. Andra nämnda fördelar inkluderar den långa batteritiden och de snabba varningarna.

Jag har två Fi Series 2-krage för mina två laboratorier och jag älskar dem absolut! Batterilivslängden är fantastisk och det är så stor sinnesro att om de någonsin försvinner kan jag dra upp dem direkt i min app och hitta dem. Kragen är vattentäta (mina hundar är konkurrenskraftiga bryggdykare och de tävlar i dem och spelar i havet). Vi går aldrig någonstans utan våra Fi-krage! rekommenderas starkt. -kmc2016, 19/11/20, Chewy.com


Vi bor i ett litet samhälle utan staket och bestämde oss för att få en fi då vår älskade pälsbebis nyligen har börjat utforska grannens egendom och spåra henne har orsakat oss mycket stress. Fick en chans att testa detta igår, och inom några minuter pekade vi oss några hus där en ekorre hade fått hennes uppmärksamhet och hon blev fascinerad. Vanligtvis spenderade vi en halvtimme på att gå runt på fastigheten och ropade till henne utan att veta var hon ens skulle börja – att veta var man ska leta är värt alla pengar i världen! -happydogdad, 11/12/20, Chewy.com

Negativa recensioner

De negativa recensionerna vi hittade nämnde för många onödiga funktioner och en fördröjningstid mellan hunden som lämnade hemmet och meddelandet skickades.

Jag fick precis serien 1 några veckor innan den kom ut. Kommunikationen i serie 1 är i bästa fall fläckig. Jag bor i ett tätt befolkat område och det skulle ta min hunds promenader ungefär var 5-10 minut, så när jag ser för att se var mina barn gick med hunden skulle det sicksackas genom bostadsutveckling istället för på gatorna som han faktiskt var gick. Dessutom meddelar det mig inte när han lämnar basytan i solida 5 minuter, varefter syftet besegras. Just igår var jag på en fotbollsplan 15 minuter bort och min fru lämnade huset för att följa med mig med hunden. Det var först efter att de åkte till fältet att jag fick ett meddelande om att hunden lämnade huset. -dogowner123, 11/9/20, Chewy.com


Jag använder detta för att kontrollera min hund när jag är borta. Allt jag bryr mig om är GPS-spårning, sluta berätta om min hunds steg eller aktivitet. Jag bryr mig inte om det, bara ge mig en karta. -Cesar R., 9/07, Tryfi.com

Slutlig dom

Sammantaget rekommenderar vi Fi Smart Dog Collar. Det är lätt att använda och ovärderligt för att spåra hundar som kan vandra hemifrån. Det är också ett bra alternativ om du har en hundvandrare och vill se vart de går eller om du ska vara hemifrån med din hund och vill vara säker på att de inte går vilse. Det kan vara lite dyrare än vissa andra spårare, men det har också en längre batteritid och LTE-M-mobilsystemet som håller din hund spårad även i mindre befolkade eller upptagna områden, så det kan göra det värt det. Det finns funktioner som inte alla hundägare är intresserade av och det verkar lätt nog att helt enkelt inte använda dessa funktioner. Sammantaget tycker vi att det är en utmärkt produkt för hundägare som vill ta det extra steget för att säkerställa deras håriga BFF-säkerhet!

Andra husdjursrecensioner som du kanske är intresserad av:

Den bästa förvaringen för hundmat
De bästa bågarna för husdjur
Den bästa cykeltrailern för hundar
Den bästa Reptile Terrarium luftfuktaren
De bästa hundskor
De bäst rankade rullstolarna för hundar
Det bästa katthuset
De bästa fågelburarna
De bästa plyschhundleksakerna för aggressiva tuggare
De bästa inkubatorerna för kläckning av ägg

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar