FOLDABLE MOPET FÖR RIDNING MED DITT HUSDJUR

FOLDABLE MOPET FÖR RIDNING MED DITT HUSDJUR

Mopet är en elektrisk skoter som ger dig möjligheten att säkert åka med ditt husdjur. Vi är vana vid att transportera våra små vänner i korgar som placeras på fram- eller baksidan av en cykel. Men detta svenska varumärke föreslår ett alternativ för att pendla med din hund och säkerställa trygghet och avkoppling för både föraren och husdjuret.

Mopet kompakta skoter är lämplig för äldre hundar, hundar med svaga ben eller helt enkelt de lata. Husdjurets säte är integrerat i fordonets kaross precis under förarens sadel. Bredvid sätet finns en liten öppning som låter de fyrbenta vännerna fritt titta ut och titta omkring.

FOLDABLE MOPET FÖR RIDNING MED DITT HUSDJUR – MOPET.SE

Om du vill åka med ditt husdjur på ett säkert och bekvämt sätt har vi lösningen för dig. Vår elektriska skoter, kallad Mopet, är speciellt utformad för att du ska kunna pendla med ditt husdjur på ett tryggt sätt. Vi är ett svenskt varumärke som prioriterar både säkerhet och komfort för både förare och husdjur.

Mopet är idealisk för äldre hundar, hundar med svaga ben eller helt enkelt de lata. Den har ett integrerat säte för husdjuret som är placerat precis under förarens sadel. Du kan vara trygg med vetskapen om att ditt husdjur är säkert fastsatt och bekvämt under hela resan.

Vår Mopet-skoter är utrustad med en kraftfull elmotor och kan enkelt fällas ihop för smidig förvaring och transport. Den är perfekt för pendling och tar inte mycket plats när den inte används. Du kan enkelt ta med dig Mopeten i bilen eller på kollektivtrafiken och använda den när det behövs.

Vi vet att ditt husdjur älskar att utforska omgivningarna. Därför har vi inkluderat en liten öppning bredvid husdjurets säte, så att de fyrbenta vännerna kan titta ut och njuta av utsikten. Det ger dem möjlighet att vara delaktiga i resan och gör upplevelsen ännu trevligare för dem.

Så välj Mopet för att pendla med ditt husdjur på ett säkert, bekvämt och roligt sätt. Upptäck den fantastiska känslan av att åka med din bästa vän vid din sida och ge dem en resa de kommer att älska. Vår Mopet-skoter är din perfekta följeslagare för äventyren tillsammans med ditt husdjur.

Köp här : www.mopet.se/

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar