Fresh Step Febreze Cat Litter Review: Ett bra val för katter och kattföräldrar

Fresh Step Febreze Cat Litter Review: Ett bra val för katter och kattföräldrar

Katter är underbara följeslagare och ett av de enklaste husdjuren att ta hand om … med undantag för deras kattlådor. Det finns emellertid några grundläggande regler som du kan följa för att göra kattlådorna roligare för både dig och din katt.

Att välja rätt kattkull

Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter

Katter kan vara snåliga om typen av strö i sina lådor. Jag har nyligen haft möjlighet att kolla in en ny kattkull – Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter – som kommer att göra de flesta katter och deras ägare mycket glada. Min katt och jag ger båda betyg 5 av 5.

Dr. Coates 'poäng för Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter

Köp nu

Redaktionellt betyg

Vad vi gillar:
99,9% dammfri och luktreducerande, detta är ett toppval för både katter och kattföräldrar.

Fördelarna med Fresh Step Febreze Freshness Clumping Clay Cat Litter

Det finns ett antal skäl till varför jag tror att detta kull är väl värt att överväga:

  • Studier har visat att katter tenderar att reagera mer positivt på klumpande kull, och Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter skapade klumpar som var särskilt hårdare än de i vårt tidigare kull. De var mycket lättare att skopa och fångade också lukt från kullen.
  • Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter använder också aktivt kol som en luktreducerare och toppar sedan den med en tassaktiverad, trevlig luktande Febreze-doft. Jag tyckte inte lukten var överväldigande och min katt tycktes inte heller ha något emot det. Men om din katt inte tycker om doftande kattskräp är det kanske inte det bästa alternativet för dem.
  • Katter med andningsbesvär kan ha problem med normalt skräp på grund av dess dammighet. Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter är dock 99,9% dammfri.

Ändra kullar

Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter dammfri

Katter är varelser av vana, så om du vill byta en ny kattkull, kan du överväga att göra det gradvis. Ta ett par veckor och fortsätt att fylla på lådan med det nya kullen när du skopar ut det gamla. När det är dags för en fullständig byte av skräp, bör din katt lätt acceptera en låda full av nytt, högkvalitativt kull som Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter.

Litterbox Felsökning

Liten kattunge i ett rosa kullbricka

Många katter är också picky när det gäller deras kullar:

  • Antalet kattlådor bör alltid överstiga antalet katter i ett hus med en. Två katter bör till exempel ha tre kullar. Strider kan uppstå mellan katter på grund av ett otillräckligt antal skräplådor och tidigare konflikter kan få katter att kissa och kasta utanför kullen.
    De flesta katter föredrar också en stor avtäckt kullask eftersom den är mer bekväm och känns säkrare än ett tätt, inneslutet utrymme.
  • Smutsiga kattlådor är ett annat vanligt problem. En kattens näsa är mycket känslig, så om lukten är för stark för dig är den definitivt för stark för din katt. Katter kommer att undvika kattlådor som de anser vara för smutsiga, så att skopa ut dem varje dag och byta ut kullen minst varje månad kommer att göra kullaskar mer tilltalande för både dig och din katt.
  • Om du någonsin är i tvivel över din kattens kattlåda, tänk på om den matchar de egenskaper du vill ha från ett badrum – rent, bekvämt och lättillgängligt.

Om du är redo att prova ett problemfritt kull som både du och din katt kommer att älska, rekommenderar jag starkt Fresh Step Febreze Freshness Gain Scented Clumping Clay Cat Litter.

Produkter du kanske är intresserad av:

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar