Halo kattmat recension

Halo kattmat recension
Halo kattmat recension

Halo kattmat recension:

Jag har en bekännelse: Mina katter äter bättre än jag gör.

De har inte alltid haft det så bra. Tillbaka i våra tidiga dagar tänkte jag att allt som var speciellt för katter måste vara bra för ”du vet” katter.

Så på baksidan av en påse med kibble såg jag detta: nu med riktigt köttderivat . Vad var det förut, om det inte var riktigt kött? Hade jag av misstag förvandlat mina katter till vegetarianer? Till och med i mitt kattföräldraskap visste jag att det inte var bra.

Och just där började min kattmatbesatthet.

Exempel: idag skriver vi en Halo-kattmatrecension.

Halo hämtar allt kött från USA, Nya Zeeland och Kanada. Dess frukter och grönsaker – för ja, de går in i  kattmat – kommer från Europa och stöder varumärkets GMO-fria uppdrag. De tillverkar på amerikansk jord, och om namnet låter bekant, här är ett roligt faktum: Ellen DeGeneres har ägt en del av företaget under de senaste 11 åren.

Det finns mycket att älska med Halo-berättelsen. Jag ska berätta mer om det senare. Oroa dig inte – vi kommer att göra granskningsdelen först.

Idag kommer vi att dyka djupt in i Halo-menyn för våra fuzzy (och inte-fuzzy) felines. Jag har filtrerat igenom tjugoseks av Halo-kattmatrecensionerna av produkter för att ge dig 5 av de bästa. Jag har uppdelat varje urval för att visa dig vad som gör det bra, vad som kan göra det bättre och varför det kan vara ett utmärkt val för din kosliga följeslagare.

Är du redo? Ta dina lurviga vänner ett mellanmål – vi kan vara ett tag.

Fullständig redovisning: Produkter som testades var produkter formulerade för vuxna katter.

Vad hävdar Halo kattmat recension att erbjuda?

Du kan förvänta dig att Halo-kattmatrecensioner ger din katt grönsaker och kött av mänsklig kvalitet. Det finns inga biprodukter som ingår i slutprodukten från halokattmat. Det finns en anledning till att ordet holistiskt är väldigt synligt på påsarna och burkarna i halokattmat. Det inkluderar inga konstgjorda smaker, tillsatta konserveringsmedel och konstgjorda färger.

Katter kan vara ganska picky när det gäller deras mat, men du bör inte oroa dig för detta eftersom inte bara din katt gillar halo kattmat men det säkerställer också en riktig hälsa hos din katt genom de olika balanserade blandningarna den innehåller. Du kan också hitta kattmat av Halo som specifikt tar upp problem för katter med energi-, päls-, hud- och matsmältningsfrågor.

Nedan nämns recensionerna av de fem bästa kattmat som Halo Cat matrecensioner erbjuder. Alla dessa kattfoder kommer säkert att ge din katt säker och hälsosam mat som kommer att uppfylla dina katters kostbehov under de kommande åren. Vi har också nämnt för- och nackdelarna med varje produkt tillsammans med recensionerna för att ge dig en djupgående översikt.

Halo Natural Dry kattmat, Vild lax; Vitfiskrecept

halo kattmat recensioner för dina katter

Om du vill veta hur bra din kattmat är, kontrollera ingredienserna. Som referens – och jag vill verkligen inte få problem med det här – finns det en riktigt vanlig kattmat i din stormarknad. Det är de första 5 ingredienserna som är: fjäderfäbiproduktmåltid (som helt och hållet inte är detsamma som kyckling), malt gul majs, malt vete, majsglutenmåltid och sojamjöl.

Som jämförelse de första 5 ingredienserna i Halo Vild lax; Vitfisk är: lax, sik, ägg, ärtor och havremjöl. Jag skulle vara bekväm att äta något av det här till middag.

Vem är det till?

Vuxna katter. Den har Halos DreamCoat-blandning för att förbättra din katt hud och päls. Den innehåller också havremjöl – ett bra tillskott till din kattdiet eftersom den ger fiber, antioxidanter och mineraler.

Vad ska jag älska?

Rakt bort från fladderträet, det luktar riktigt mat. Det har riktiga ingredienser, och Halo visar sin medvetenhet om vad katter behöver med sin vitamin- och minerallista.

Och vad är inte att älska?

Jag antar att den största nackdelen är priset.

Men här är vad jag märkte: fodringsguiden på förpackningen rekommenderar att man matar mindre mängder än andra, billigare livsmedel, och mina kattkoppar är mindre än de brukade vara. Enligt Halos serviceteam beror detta på att mer av produkten absorberas och används av din kattens system.

Den stora bilden

Jag var ombord med detta märke till en fanatisk grad efter att ha testat denna torra mat. Halo säkerställer deras vilda lax; Whitefish-erbjudande är smakligt, konserveringsmedel och konstgjord skräpfri. Jag anser att det här är kattmat som borde dominera alla Halo-kattmatlistor.

Halo kattmat recension: Halo Natural Dry kattmat, känslig mage skaldjur medley

halo kattmat recensioner för dina känsliga katter

Om din katt är ett fiskfläkt, är det en ny hit.

Vem är det till?

Den är utformad speciellt för katter med matsmältningsproblem. Problem med matsmältningen kan manifestera sig på många sätt – kräkningar, konstiga poops, förstoppning eller en tråkig päls. Kroniska problem med matsmältningen kan orsaka viktminskning eller hindra din katt från att gå upp i vikt. Halo’s Sensitive Mage Seafood Medley arbetar för att minska matsmältningssymtomen och se till att ingredienser av högre kvalitet kommer in i din katt.

Vad ska jag älska?

Vi har tankeväckande proteiner – från fisk och ägg – och havregryn. Havregryn ger långvarig fiber. Dessa ger din katt en långsam frigörelse av energi utan att stressa hans matsmältningssystem.

Och vad är inte att älska?

När jag kontrollerade några recensioner för Seafood Medley, såg jag några få människor som talade om att deras katter vägrade att äta. Jag talade med Halos kundservice om att arbeta igenom detta:

 • Kom ihåg att katter präglar specifika livsmedel. Lukten, formen och strukturen berättar för dem att detta i själva verket är deras mat. Det är därför det är viktigt att växla långsamt. Blanda en liten mängd av den nya maten i ditt vanliga märke. Nästa dag, blanda lite mer. Skölj och upprepa tills din katt är helt integrerad i sin fantastiska nya diet.
 • Om din katt äter en viss våt mat, blanda något av det med din Halo torra mat tills du är säker på att omkopplaren har ”fastnat”.
 • Tillsätt tonfruktsaft. Lukten ensam kan göra den nya dieten mer tilltalande.

Den stora bilden

Det finns några starka feedback på nätet om Halo Seafood Medley som gör skillnad för katter som kräker efter måltider. Om detta är något som din familj har att göra med, innehåller ingredienserna och förhållandena i Halo’s Sensitive Stomach-formel ett tvingande fall för att ge detta en chans.

Halo Spot’s Stew Cat Formula Grain Free kyckling recept

Lär känna halo kattmat recensioner

Du vet hur jag tidigare sa till dig att det fanns en intressant historia bakom Halo? Tja, här är det:

Tillbaka på 80-talet hade Halo-grundaren Andi Brown ett sjukt husdjur med namnet Spot. Fläcken tappade, han luktade roligt, han hade matsmältningsproblem och en hudsjukdom. Hans veterinär gav upp – det fanns inget annat att prova. Spot’s ägare höll inte med om det, och med hjälp av en kock (ja, en kock för människor ) utvecklade de en sällskapsdjurmat med riktiga ingredienser. Spot älskade det, och inom några månader hade hans kropp och kappa läkt. Maten hette Spot’s Stew och det var produkten som lanserade Halo till världen.

Vem är det till?

Den vänder sig till vuxna katter och har fokus på den naturliga, icke-GMO-modifierade, nollkonserverande, kvalitetsmat som din katt behöver. Detta är också en kornfri våtmat, så det kommer att tilltala noga ätare och äldre.

Vad ska jag älska?

Ingredienserna! Kyckling, kycklingsbuljong, kycklinglever, morötter, zucchini, gröna ärtor, gröna bönor, selleri, kalkon. Låt oss vara ärliga, som till och med lägger så mycket godhet i sin egen kropp dagligen?

Och vad är inte att älska?

Längst ner på ingredienslistan finns vitlökpulver. Det finns mycket information online om att vitlök och lök är giftiga för katter, eftersom de orsakar en dödlig typ av anemi. På den andra sidan av argumentet ägnar Andi Brown – Halo-grundare och författare till The Whole Pet Diet – en hel sida åt att diskutera fördelarna med vitlök i din kattdiet.

Den stora bilden av  Halo kattmat recension

Ärligt talat luktar Halo Spot’s Stew bättre än några av mina matexperiment. Priset är i nivå med andra högkattmat, men för smaklighet.

Jag skulle betygsätta denna topp för Halo våta livsmedel.

Halo Grain Free Natural Wet kattmat, Kyckling, Räkor; krabba Recept

Bästa recensionerna av kattmat för dina friska katter

Vår andra våta mat på listan, kyckling, räkor; Krabbeformel är mer en mat i pate-stil med grönsaker. I onlineannonser är denna spannmålsfria konserverad kattmat den bästa presteraren för varumärket – jag kunde inte hitta ett totalt betyg under 4 stjärnor. Hönan, räkor; krabba gör definitivt något rätt!

Vem är det till?

Detta är märkt för vuxna katter, men är den andra kornfria maten i vår recension – så återigen kommer den att vara smältbar för de flesta katter i alla skeden.

Vad ska jag älska?

Detta är en annan Halo-formel som låter bättre än vad jag lagar hemma. Ingredienserna i namnet är högst upp på ingredienslistan – vilket betyder att det finns en generös mängd av dessa fasta proteiner i tennet. Den innehåller också taurin, vitamin B12 och E för att stödja god syn, immunitet och hjärthälsa.

Och vad är det inte?

Halos våta livsmedel förtjockas med xantan och guargummi. Bara så att du har alla fakta är dessa två ingredienser inte kattanpassade utan anses vara säkra.

Den stora bilden

Halos kornfria produkter rankade högre än andra större aktörer till en liknande prispunkt. Halo slog ut Merrick, Blue Buffalo och Holistic Select för ingredienskvalitet, och jag får det. Du kan se och lukta köttproteiner. Hönan, räkor; Krabba recept är också låg i kolhydrater, högt i protein och rikt på bra fetter.

Halo Naturlig torr kattmat, kyckling; Kycklinglever Recept

Halo kattmatrecensioner med matrecept

Detta är den konstnär som tidigare var känd som ”Spot’s Stew kyckling” torr formel. Några saker har förändrats – nämligen ingredienserna – och några få har förblivit densamma.

Vem är det till?

Halo erbjuder detta i kattunge, vuxen katt och äldre kattformler.

Vad ska jag älska?

En av de viktigaste förändringarna i formeln är Halos övergång från vegetabilisk buljong till torkade ärtor. Eftersom det betydde ingenting för mig, trodde jag att jag borde gräva lite djupare för dig.

Vegetabilisk buljong – som det visar sig – är mer smak än något annat. Det har lite näringsvärde för våra katter och förångas under tillverkningsprocessen. Torkade ärtor erbjuder ett vegetabiliskt baserat protein och erbjuder en lågglykemisk energikälla som inte orsakar blodsocker.

Den andra betydande förändringen tappade metionin – en aminosyra – från formeln. Metionin, när det används i studier, har visat sig skada njurarnas, bukspottkörteln och levern hos små djur. Kudos till Halo för att göra detta.

Och vad är det inte?

Inte varje förändring var fantastisk. Halo minskade också mängden kycklingfett i receptet och stötte upp de torkade kikärterna. Kycklingfett är alltid bra, och det visar sig att katter känner på samma sätt. Torkade kikärter är ett kolhydrat som katter inte behöver, medan råfett – som kycklingfett – är avgörande för deras hälsa.

Kycklingfett finns fortfarande i receptet, och Halos praktiska hjälpteam försäkrade mig om att den nya formeln fortfarande är en full, balanserad diet för våra husdjur.

Den stora bilden

Trots några formeljusteringar är detta en stark utmanare för en topplista med tre kattmat – så det är ett enkelt val för våra Halo kattmatrecensioner. Det erbjuder den smältbarhet och ingrediens kvalitet som jag kommer att förvänta mig av detta märke.

Mina damer och herrar – det är dina topp 5 halokattmatar som granskas.

Det var mycket. Täckte jag något du var intresserad av från Halo-serien? Besvarade jag dina frågor?

Om inte är det något jag vill visa dig.

Vissa människor lägger mycket tid på att läsa ingrediensetiketterna på kattmat. Jag … Jag är några människor . Om vi ​​är soul-syskon, och du vill gå ner kattmatkaninhålet med mig, välkommen! Jag har lagt ut allt du behöver veta för att välja den bästa kattmat för dina päls någonsin.

Den ultimata köparguide: Allt du behöver för att handla kattmat 2020

Jag ska visa dig hur du analyserar ingrediensetiketter – de goda sakerna, de dåliga grejerna och den rent giftiga.

Vi kan jämföra torra och våta livsmedel.

Och så ska jag visa dig orden kattmatvarumärken använder för att komma runt lagen. Jag älskar den delen!

Först upp: läsa en etikett för kattmat

 1. Vet hur många portioner din katt får per paket. När du investerar mer i en högkvalitativ mat är det viktigt att se hur kostnadseffektivt ditt val är. Du kan dela nettovikten med den rekommenderade portionstorleken för att få ett ganska exakt antal portioner per förpackning.
 2. Vet om detta är en åldersanpassad mat. Du gör antagligen redan den här. Kontrollera etiketten för ord som ”inomhus”, ”kattunge”, ”senior” eller ”vikt”.
 3. Känner till din råa analys. De flesta katter behöver en hög nivå av råprotein i maten. Sikta på 30% protein, som Halo Grain Free kyckling and kycklinglever.
 4. Var medveten. Som djurälskare är de flesta av oss motiverade att stödja etiska företag. Välj märken som arbetar med hållbara leverantörer och respektera våra djur och vår planet.

Och nu ingrediensetiketten

 1. Identifiera ingredienserna. Ingredienser listas efter vikt – tyngst först. Om de första fem inte är något du skulle äta (eller till och med kunna identifiera) är produkten igång. Kommer du ihåg Halo Spot’s Stew Cat Formula Grain-Free Hjärta kycklingingredienser? Låt mig påminna er: kyckling, kycklingbuljong, kycklinglever, morötter, zucchini och ärtor. Det låter som en gryta som jag skulle vilja äta.
 2. Känner till det goda från det dåliga. Vi vill ha riktigt kött, som kyckling, nötkött, lax, kalkon, öring och kanin. Om vi ​​kan få några slaktbiprodukter, som kycklinglever, gör vi bra. Tillsätt grönsaker, frukt och örter för att avrunda en vinnande kattmat.
 3. Vet att vilka premiumkattvarumärken som lämnar är lika viktiga som vad som går in. Undvik ingredienser från länder med tvivelaktiga kvalitets- och djurskyddsstandarder. Andra nej är:
  • Varje köttbiprodukt eller biproduktmåltid
  • Ospecificerat kött (allvarligt, detta händer)
  • Majs
  • Vete
  • soy
  • Socker
  • Konstgjorda färger, smaker och konserveringsmedel

Behöver din katt våt eller torr mat?

Allt beror på vad som fungerar för din fluffiga kompis.

Torr mat är bekväm, håller bra när den öppnats och är mer prisvärd än våt mat. Om du vill ta hänsyn till miljön har torr mat mindre förpackningsavfall jämfört med burkar med en enda servering.

Våt mat har ett större fuktinnehåll. Av uppenbara skäl är hydrering en stor vinst för våtmatlaget. Det kan också vara ett bättre alternativ för noga katter, eftersom det luktar mer aptitretande (åtminstone för dem).

Tro inte hype

Det finns några ord som företag kan använda utan FDA-godkännande. Ett företag kan marknadsföra sina kattfoder som hälsosamma och naturliga även om de är fyllda med skräp. De kan hävda att det hjälper till att upprätthålla ett starkt immunsystem, men inte ett friskt .

FDA begränsar användningen av termer som friska, organiska, frittgående eller gräsmatade utan stränga tester. Så om du ser de sista fyra termerna på någon kattmat, kan du vara säker på att varumärket tjänade rätten att visa dessa ord.

Slutsats: Välj de bästa Halo kattmat recension

Jag känner att vi har mycket täckt av denna Halo kattmat recensioner. Jag hoppas att det gav dig och din pälsfamiljens värde. Se i så fall till att bokmärka, så att du kan använda dina proffs för att köpa kattmat från tid till annan. För nu är här en snabb sammanfattning av vad vi packade upp idag:

 • Topp 5-recensioner från Halo kattmat – varumärket har en kvalitetsrekommendation för alla livsstadier och dietbehov. Halo Natural Dry kattmat Vild lax; Whitefish Recept tog plats nr 1, med riktade formuleringar för äldre, vuxna, kattungar, inomhuskatter och katter med matsmältningsproblem.

Proffstips: Halo har en Love it eller det är gratis! Garanti. Använd den i 14 dagar, och om din katt inte älskar den – skicka tillbaka den för full återbetalning! Mellan den och deras #Halofeeditforward-kampanj är nu den perfekta tiden att testa en mästare för kattmat.

 • Den ultimata köparguide. Handla med självförtroende, som den duktiga kattförälder du är. Med alla tips i vår guide kommer du att vara beväpnad för att fatta ett informerat beslut för dina husdjur.

Det handlar om att skapa en diet som stöder våra minsta kamrater inifrån och ut.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar