Hur denna enkla hundbil säkerhetsprodukt räddade mitt hundags liv

Hur denna enkla hundbil säkerhetsprodukt räddade mitt hundags liv

Hur denna enkla hundbil säkerhetsprodukt räddade mitt hundags liv. Fram till nyligen hade jag inte tänkt så mycket på hundbilsäkerhet. Men sedan var jag i en bilolycka. Som med alla sådana olyckor hände det utan varning. Och som alla förare oroade jag mig för min passagerare: min tre år gamla Shih-Tzu-mix, Cody. Vi hade precis kommit från hundparken efter en härlig eftermiddag där han lekte med andra hundar i sin egen storlek och vi hade ingen vård i världen. Sedan körde en bil stoppskylt och jag kunde inte komma ur vägen tillräckligt snabbt för att undvika en kollision. Tack och lov var jag bra, men jag såg tillbaka och såg en rädd och skakande hund. På mirakulöst sätt kom han igenom utan repa förutom den skräck som stöten gav honom. Han såg min rädsla, men då såg han också min lättnad att allt var bra.

Det värsta scenariot

För ett år sedan kanske saker inte gått så bra. Jag brukade köra med Cody-roaming gratis i hela bilen. Även om det gjorde mig nervös, höll jag aldrig på att jag hade ett alternativ. Sedan hittade jag en höjdplats för hundar och har kört med sinnesfrid sedan dess. Min sinnesfrid har ökat efter att jag insåg att det verkligen fungerar för att skydda hundar vid en olycka. Tjänstemannen som anlände till platsen noterade Codys förstärkarsäte och berättade om skräck han hade sett genom åren. Vad som kan hända med hundar vid påverkan är oerhört skrämmande. Uppenbarligen hittar du inte airbags och säkerhetsbälten inbyggda i ett fordon för dina hundkamrater. Det är svårt att förstå att jag och så många andra har kört med hundar i flera år och aldrig tänkt på samma säkerhetsproblem som vi har för oss själva och våra mänskliga passagerare.

Hundsäkerhetslagar

Faktum är att vissa länder tänker på hundar och olyckor, men inte USA … åtminstone inte lagligt eller på federal nivå. Visste du att det i Canada är olagligt att köra med en obestämd hund? Endast en handfull stater i Amerika har någon typ av lagar om husdjurskörning. I Connecticut kan hundar inte sticka huvudet ut genom fönstret i ett rörligt fordon och måste vara i en låda när de är bakom en platt lastbil. Samma typ av flatbilar lagar finns i Massachusetts, Minnesota, New Hampshire och Rhode Island . När jag föreställde mig allt som kan ha gått fel fyllde tjänstemannen mig med så många skräckhistorier att jag kände mig så tacksam för min hunds fasthållningsplats.

Hundbilsäkerhet Skräckhistorier

När vi kör tänker vi på människor som går genom en vindruta, men varför tänker vi inte på obegränsade hundar? Vare sig de är små eller stora, de står lika mycket farligt som någon annan påverkan. Obehållna hundar kan också skada mänskliga passagerare vid en olycka. En stor hund som en Golden Retriever kan orsaka allvarlig skada som projektil vid allvarlig kollision. Även om dina barn fasthålls i en plats med en fempunktssele hjälper det inte om Golden Retriever är fri från roaming. Ibland kan hundar till och med orsaka en olycka. Förarna kan bli distraherade av hundar som vandrar runt baksätet. Tänk om hunden hoppar på varvet? Den som har kört med en hund vet att detta lätt kan hända. Vi har precis accepterat det som en del av att vara husdjursägare utan att helt fråga oss hur farligt det kan vara. Kanske utan att tänka, du ser ner på din hund. En bil kan komma ur ingenstans medan både du och ditt husdjur är i den osäkra förarsätet. Din krockkudde går av och du har det bra eftersom krockkuddar är gjorda för människor. Tyvärr kan din hund kvävas i ett sådant fall. Vad händer nu om du är i en olycka som visar sig mycket värre än den jag just mötte? Låt oss säga att ditt fönster var öppet. En obestämd hund kan flyga genom vindrutan eller ut genom fönstret. Vissa kanske till och med fly ut ur fönstret i rädsla och lämna en trafikerad motorväg eller motorväg. Vad händer om du är i en olycka som visar sig mycket värre än den jag just mötte? Låt oss säga att ditt fönster var öppet. En obestämd hund kan flyga genom vindrutan eller ut genom fönstret. Vissa kanske till och med fly ut ur fönstret i rädsla och lämna en trafikerad motorväg eller motorväg. Vad händer om du är i en olycka som visar sig mycket värre än den jag just mötte? Låt oss säga att ditt fönster var öppet. En obestämd hund kan flyga genom vindrutan eller ut genom fönstret. Vissa kanske till och med fly ut ur fönstret i rädsla och lämna en trafikerad motorväg eller motorväg.Det är uppenbart att en hund ute i trafiken aldrig är säker. Idén om att Cody springer runt, livrädd, väver in och ut ur banan för rörliga bilar får mitt hjärta att springa. Jag är säker på att det gör att din gör samma sak som du tänker på din egen älskade hund. Även om du inte är i en olycka, kan en upphetsad hund hoppa ut genom fönstret när din bil rör sig, fastnat i trafiken eller stannade vid ett ljus. Du har samma scenariot av en hund som stakar ut på motorvägen i allvarlig fara för att bli dödad av ett annat fordon som antingen inte ser ditt husdjur eller inte kan stoppa i tid.

En väsentlig säkerhetsprodukt

En spolstol är den idealiska lösningen för dessa situationer. Du måste välja en som din hund kommer att älska (och en som du kommer att älska). Först vill du att ditt husdjur ska känna sig bekvämt för att inte försöka fly och att vara lugn under åkturen. Det resande Pooch hundbilsäkerhetsstolen gör just det. Naturligtvis finns det andra på marknaden, men det här är den som räddade Cody och den jag skulle rekommendera. Först ger det komfort, vilket är absolut nödvändigt om du vill att din hund ska hålla sig lugn under en åktur och inte krånga och distrahera dig medan du kör. Hundar är inte vana med att hålla sig i rörliga fordon, så du vill göra det till en så trevlig upplevelse som möjligt för dem. Som en bra hundbädd är Travelling Pooch tillverkad av kvalitetsmaterial inklusive Oxford-tyg på utsidan och fluffig fleece på insidan. Du kommer att hålla din lilla vän mysig och lugn. Slitstarka dubbla remmar lindas runt huvudstödet på en baksida eller framsätet, medan två justerbara remmar inuti fästs vid en hundsele, vilket fungerar som en bilstol eller en stolstol gör för ett spädbarn eller litet barn. För ökad stabilitet omger avtagbara brädor sittplatsens omkrets; en stark metallram hindrar pooch-påsen från att kollapsa. Du kan till och med bära din hund i den här enheten när du lämnar bilen.

En ekonomisk och perfekt Pooch-gåva

Medan jag bara har Cody, har många människor flera husdjur som de reser med. Tja, den resande Pooch kan bekvämt passa två små och / eller medelstora hundar inuti, med en maximal vikt på 33 pund. Att hålla två husdjur tillsammans i samma säkerhetsstol för husdjur ger en följeslagare. På detta sätt förblir de båda lyckliga under körningen. Den bästa delen just nu? Du behöver inte spendera en förmögenhet för sinnesfrid nästa gång du vill ta din hund för ett besök på en vän eller för en springa i parken. The Travel Poochär nu tillgängligt med en rabatt, vilket är en verklig sökning. Med en säkerhetsstol för din hund kan du vara säker på att du har gjort det bästa för din hund i händelse av en olycka. Detta kan också vara en perfekt present till vänner eller familjemedlemmar med husdjur. Det håller inte bara din hund säker, eftersom den höll min, utan den fungerar också för katter. Låt inte de skräckhistorier du har hört om bilolyckor och husdjur hända dig. Ta bort det värsta fallet och välj säkerhet med The Travelling Pooch. Du kommer inte att bli ledsen. När jag tänker på vad som kunde ha hänt, vet jag att jag gjorde ett smart och informerat köp.

Läs fler artiklar av PawMe här

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar