Jobbar på Cat Care of Vinings

Jobbar på Cat Care of Vinings

Har du någonsin undrat hur det är att arbeta på Cat Care of Vinings? Det krävs ett team fullt av talangfulla individer för att se till att våra patienter och kunder tas om hand. De flesta av er känner Dr. Mike och har en uppfattning om vad hon gör, men visste ni att det alltid finns fem eller sex personer bakom kulisserna som hjälper henne varje dag?

The Stars of Cat Care of Vinings

Vanligtvis är veterinärens jobb att diagnostisera och utföra kirurgi. Alla andra uppgifter utförs vanligtvis av registrerade tekniker och annan supportpersonal. En registrerad tekniker har en högskoleexamen i veterinärteknik och de har tillstånd att öva av staten. De är mycket skickliga på omvårdnad, ritar blod, placerar IV -katetrar, undersöker vätske- och vävnadsprover under mikroskopet och övervakar anestesi. De utför också många av de mindre medicinska ingrepp som kan delegeras av veterinären, till exempel: ta röntgen, sårvård, bandage lemmar, administrera vacciner, utföra tandprofylax och utbilda klienter.

Veterinärassistenter: Våra veterinärassistenter stöder både veterinären och registrerade tekniker. De utför många av samma uppgifter som våra registrerade tekniker. Medan assistenter inte alltid har en formell utbildning i veterinärteknik, har de genomfört en omfattande utbildning på jobbet och håller sina kunskaper aktuella med fortbildningskurser.

Cat Care of Vinings anställer nu veterinärtekniker i Atlanta!

Receptionister: Om du någonsin har ringt till kliniken eller gått in i vår lobby är våra receptionister de första leende ansikten som du möter. Våra receptionister är rockstjärnor med flera uppdrag! De svarar på telefonsamtal som sträcker sig från mötesförfrågningar och receptpåfyllnad till rådgivning vid livets slut. De är ”flygledare” på sjukhuset; de vet allt som händer hela tiden och håller oss alla på uppgift. Om du har en fråga om vad som hände vid ditt senaste besök är det bara att fråga en receptionist. De vet definitivt mer än du kan förvänta dig!

Cat Care of Vinings anställer nu veterinärreceptionister i Atlanta!

Practice Managers: De flesta kliniker har också en praktikchef. Vanligtvis fungerar praxischefen som en ”HR Department of One”, kundtjänsthandledare, veterinärassistent, receptionist, inventeringschef, bokhållare, marknadsföringsspecialist och driftschef när som helst på dagen. Vi har tur som har en chef som både är registrerad tekniker och även Certified Veterinary Practice Manager (CVPM). CVPM -beteckning uppskattas och kallas den högsta legitimationsnivån för veterinärchefer.

Alla som arbetar inom veterinärmedicin gör det för att vi tycker om att ta hand om djur och deras människor. Vi älskar våra jobb och vi är stolta över servicenivån som vi kan erbjuda på Cat Care of Vinings. Om du någonsin har blivit "imponerad" av din erfarenhet hoppas vi att du kan se hur vi inte kunde göra det utan vårt team.

Adblock-test (varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar