The Best Cat Dander Sprays

The Best Cat Dander Sprays

Dina allergier kanske inte håller med din kärlek till katter. Men när du väl har bundit dig till den bollen av meningsfull päls, hur kan du säga nej? Kattslipningssprej hjälper till att neutralisera slösningen som får dina ögon att svälla och bihålarna täcks. De återfuktar huden, avlägsnar slipning och finns i lättanvända sprayer och torkdukar för din katt och möbler.

Vi granskar dussintals sprays och våtservetter för kattdjur för att ge dig det bästa av det bästa. Under processen jämförde vi deras formler, letade efter naturliga, husdjursvänliga ingredienser och vägde i deras användarvänlighet. Naturligtvis övervägde vi också doft och huruvida sprayen skulle kunna användas för andra danderproducerande husdjur eller inte.

Burt's Bees for Cats Natural Dander Spray sticker ut för sina naturliga ingredienser och blandning av slipmedel med hud lugnande balsam. Burt's Bees håller sina produkter fria från skadliga kemikalier, som inte bara håller dem borta från ditt hem utan borta från din katts känsliga hud. Denna formel minskar den flagnande huden som bidrar till att sprida sig i hela ditt hem.

I den här artikeln

De 5 högst rankade Cat Dander-sprayarna

* Betyg är aktuella vid tidpunkten för publicering och kan ändras

The Best Cat Dander Spray Overall: Burt's Bees for Cats Natural Dander Spray

Burt's Bees for Cats Natural Dander Spray kommer med allt du vill och ingen av de kemikalier du inte gör. Dander, namnet på hudceller som kastas av katter och andra djur (inklusive människor), tar en hit med denna formel eftersom den kombinerar borttagning av slösning med hudnäring.

Burt's Bees-formel blandar fuktgivningen av aloe med de lugnande egenskaperna för havremjöl. Sprays som detta är lätta att applicera, och denna formel hoppar över ftalater, sulfater och eteriska oljor, som kan vara överväldigande för små djur som katter.

Burt's Bees for Cats Natural Dander Spray Viktiga funktioner:

 • Innehåller lugnande aloe- och havremjöl
 • Fri från ftalater, sulfater och konstgjorda färgämnen och dofter
 • Naturliga ingredienser

The Best Cat Dander Wipes: Burt's Bees for Cats Dander Reducing Wipes

Burt's Bees gör det igen med deras Burt's Bees for Cats Dander Reducing Wipes. Torkdukar infuserade med samma formel som Burt's Bees kattmaskespray avlägsnar snörren medan hon ger huden näring. Oavsett om det beror på att din katt inte tolererar en spray eller om du behöver ett alternativ mellan baden, är dessa bärbara våtservetter lätt att stash och använda nästan var som helst.

De kan emellertid också användas som vanliga våtservetter för att rengöra tassar och öron. De är fria från sulfater, ftalater och svåra kemikalier, så att de kan avlägsna huden och ge näring till huden för att minska utsläppet av huden.

Burt's Bees for Cats Dander Reducing Wipes Nyckelfunktioner:

 • Fri från sulfater, ftalater och hårda kemikalier
 • Rengör smuts och skräp tillsammans med slipmedel
 • Portabelt paket

Bästa Budget Cat Dander Spray: Allersearch ADMS Anti-Allergen Spray

Om du vill ha en budgetvänlig formel och en som fungerar för andra allergener än kattdåsare har du hittat rätt formel med Allersearch ADMS Anti-Allergen Spray. Denna flaska kan hålla allergener i fjärr på ett 2400 kvadratmeter stort utrymme i upp till 30 dagar. Vi älskar att köpa i bulk för att sänka kostnaderna.

Denna formel neutraliserar slipmedel, damm kvalster, mögel, mögel och pollen. Det går emellertid inte direkt på din katt, utan på klädsel, mattor och djurunderlag för att hålla allergener under kontroll efter att huden har skjutits ut.

Allersearch ADMS Anti-Allergen Spray Nyckelfunktioner:

 • Stor volym, storflaska
 • Neutraliserar slipmedel, damm kvalster, mögel, mögel och pollen
 • Applicera på möbler, matta, gardiner och sängkläder för djur

Bästa organiska kattsandspray: Easy Air Organic Allergy Relief Spray

Easy Air Organic Allergy Relief Spray neutraliserar allergener på möbler, mattor, gardiner och andra hushållsföremål. Det fungerar på mycket mer än sällskapsdjur. Det tar hand om damm kvalster, pollen, mögel och mögel för full allergi. Easy Air's formel minskar röda, puffiga ögon, rinnande näsa, nysningar och andra allergisymtom. Och det gör allt med säkra, organiska ingredienser.

Du kan använda denna spray på problemområden eller i ett helt rum. Det kan också användas som en tvättadditiv eller spädas för användning som en mattvättlösning.

Easy Air Organic Allery Relief Spray Viktiga funktioner:

 • Organiska ingredienser fria från skadliga kemikalier och bekämpningsmedel
 • Neutraliserar dammkvalster, pollen, mögel, mögel och sällskapsdjur
 • Fungerar som en tvätt- och mattrengöringstillsats

Bästa flerspråkiga kattsandspray: Astma Allergy Clean Allergen Spray

Bästa Multi-Pet Cat Dander Spray

Astma Allergi Clean Allergen Spray
Astma Allergi Clean Allergen Spray

Sätt värmen på allergener och bli av med fläck från flera djurarter, pollen och andra vanliga allergener.

Katter är inte de enda djuren vars slösare kan få allergier. Hundar och fåglar kan också bidra till dander-relaterade allergier, och denna formel behandlar dem vid kontakt. Astma Allergy Clean Allergen Spray finns i en koncentrerad mineralform som skickas utan vatten. Istället blandar du de pulverformiga mineralerna med vatten i flaskan efter leverans. Vi gillar att den här metoden sparar kostnader och koldioxidutsläpp under leveransprocessen.

En blandning av sesquikarbonat- och fosfatsalter kombinerar för att fånga upp och dehydratisera allergenpartiklar. Under processen vägs de ner och tas bort från det andningsbara luftrummet: resultaten lättare andas för dig.

Astma Allergy Clean Allergen Spray Viktiga funktioner:

 • Levereras i mineralform utan vatten
 • Minskar allergener från alla djur
 • Innehåller sesquikarbonat- och fosfatsalter för att fånga upp och dehydrera allergener

Vem ska köpa en Cat Dander Spray

Liksom dig, kasta din katt hudceller varje dag. Dessa hudceller, kallad dander, kan utlösa allergier, och katter är inte de enda som skapar det. Alla djur med päls eller fjädrar kan också utlösa allergier. Kattskalningssprej behandlar antingen din katt för att minska antalet hudceller som kastas ut eller neutralisera slösning efter att den har skjutits ut och ta bort dem från ditt andningsbara luftrum.

Om du eller någon i din familj har kattallergier, erbjuder en kattsandspray viss lättnad. De är också ett bra alternativ om du vill hålla allergener nere för potentiella gäster och besökare. Sprejarna gör det enklare att torka bort eller dammsuga slipmaskinen eller minska mängden dander som din katt släpper helt. Formlerna som neutraliserar andra allergener som pollen och damm kvalster är också ett bra alternativ eftersom de tar hand om andra irriterande allergener samtidigt.

Om du vill minimera det totala innehållet av dander i ditt hem kanske du också vill kolla in The Best Cat Brushes For Shedding.

Viktiga funktioner att tänka på

Spridare från kattflaskor bör göra några saker bra. Här är vad du bör tänka på när du gör ditt val:

 • Flaskstorlek och sprutartyp. Kattflaskspray finns i flaskor i alla storlekar och former. En del kommer till och med som våtservetter istället för sprayer. Dina sprayalternativ är en pump kontra en sprayflaska. Sprejflaskor finns vanligtvis på och fungerar bättre för formler som är utformade för att spruta på möbler och i ett rum eftersom de har ett bredare täckningsområde. Pumpar fungerar bättre för formler designade för direkt applicering på katten eftersom täckningsområdet är mindre och lättare att kontrollera.
 • Ingredienser. Oavsett om kattflasksprayen är konstruerad för direkt eller indirekt applicering, bör den inte innehålla något som är skadligt för dig eller din katt. Indirekte sprayer kan ha ingredienser som kan sveda ögonen, så se till att du vet vilken typ du får, så att du inte skadar din katt. De säkraste produkterna har helt naturliga och / eller organiska ingredienser. Formler som är fria från ftalater, sulfater och andra hårda kemikalier är ofta mildare mot dig, dina möbler och dina husdjur.
 • Direkt eller indirekt tillämpning. Kattflaskesprayer avsedda för direkt applicering på din katt bör ha skonsamma ingredienser som lugnar huden som aloe vera, avokado och havremjöl eller havremjöl. Näring av ingredienserna håller huden frisk för att bromsa bort slipningen. Indirekta sprayer appliceras på möbler, sängkläder och mattor. Medan de är säkra för dig och din katt, bör de inte sprayas direkt på din katt. De är utformade för att neutralisera allergener genom att väga dem ner, så att de faller ut ur ditt andningsluftutrymme.

Vanliga frågor

Fungerar kattdansspray?

Kattmaskar sprays fungerar. Men beroende på sprutan fungerar de på olika sätt. Vissa sprayer behandlar kattens hud för att lugna och nära den, så katten släpper ut färre hudceller. Andra formler neutraliserar allergener genom att fästa dem eller dehydrera dem och få dem att falla ut från det andningsbara luftrummet. När de har fallit är de lättare att torka eller dammsugas. Effektiviteten hos dessa sprayer beror också på svårighetsgraden av dina allergier. Om du har allvarliga allergier kanske inte en allergenspray räcker för att minska dina symtom.

Hur minskar jag min kattslipare?

Medan du inte kan sluta dandera alla tillsammans kan du minska det. Irriterad, torr hud leder till mer blöder. En hälsosam kost, konsekvent skötsel och regelbundet schamponering av din katt hjälper till att hålla huden under kontroll.

Det finns sätt att kontrollera dander i ditt hem också. Dammsugare av möbler och mattor med HEPA-filtervakuum regelbundet förhindrar att dander uppbyggs. Att groja din katt utanför och hålla din katt ur ditt sovrum är andra sätt att minska dander och hålla den borta från känsliga områden i hemmet.

Hur länge förblir kattfläckar allergiframkallande?

Kattmaskare hänger runt och förblir allergiframkallande i cirka 20 till 30 veckor, vilket är tiden det kommer att ta för ett katthem att ha samma allergennivå som ett icke-katthem.

Kan andra djur släppa slösare?

Alla djur med hår eller fjädrar kan släppa slös, inklusive hundar, katter, möss, råttor och fåglar. Om du har allergier mot dander, försöker kroppens immunsystem att bekämpa allergenet som det skulle göra för en bakterie eller ett virus.

Andra Cat Dander Sprays Vi recenserade

Vi granskade 20 andra sprutor från katter. Dessa sprayer och våtservetter gjorde inte vår lista, men de är utmärkta formler som kan vara perfekta för ditt hem.

Cat Dander Sprays för fler husdjur

Allerpet Pet Allergy Relief

Allerpet Pet Allergy Relief

Katter är inte de enda som lämnar efter sig dander. Denna formel fungerar för katter, hundar, kaniner och andra danderproducenter.

Nyckelfunktioner:

 • Närar huden och pälsen
 • Gäller direkt på husdjur
 • Ej giftigt och icke fet

Kostnad: 15 $

Allertech Anti-Allergen Solution

Allertech Anti-Allergen Solution

En växt- och mineralbas skapar en mild spray med flera husdjur för att minska irriterande allergier.

Nyckelfunktioner:

 • Säker för sängkläder och möbler för husdjur
 • Skapad med en växt- och mineralbase
 • Applicera på möbler, tyger och hårda ytor

Kostnad: 23 $

Cat Dander Wipes

Torkdukar för jordbad

Torkdukar för jordbad

En fantastisk bärbar behållare och allergivänlig formel gör dessa våtservetter perfekta för snabba avtorkningskällor som hindrar allergier från att spikas.

Nyckelfunktioner:

 • Extra tjock
 • Allergivänliga
 • Hårt, bärbart fodral

Kostnad: $ 16

ECOS Naturliga sällskapsdiskar

ECOS Naturliga husdjurstorkar

Bli av med den härska med våtservetter fulla av naturliga ingredienser.

Nyckelfunktioner:

 • Tar bort lukt
 • Håller din katt ren mellan baden
 • Lindrar irriterad hud

Kostnad: 12 $

Espree Silky Cat Aloe Wipes

Espree Silky Cat Aloe Wipes

Dander är inte det enda dessa närande våtservetter viskar bort. De är fantastiska för snabba bad och smutsborttagning.

Nyckelfunktioner:

 • Lugnande aloe läker och närar huden
 • Tar inte bort loppbehandlingar
 • Ekologiskt odlad aloe

Kostnad: 9 $

Hygea Cat Bath Wipes

Hygea Cat Bath Wipes

Naturliga våtservetter gör att naturen gör arbetet med att ta bort slipare och nära huden.

Nyckelfunktioner:

 • Infunderad med kattknäpp
 • biologiskt nedbrytbart
 • Tar bort dander och lossnar håret

Kostnad: $ 36

Internationella veterinärvetenskap IVS Snabbbad Husdjurhanddukar

Internationella veterinärvetenskap IVS Snabbbad Husdjurhanddukar

Medan dessa våtservetter är designade för bad emellan, är de perfekta för att hålla skummet också under kontroll.

Nyckelfunktioner:

 • Alkoholfri
 • Fuktar huden med aloe, A-vitamin och E-vitamin
 • Rengörs när det torkar bort slipare

Kostnad: 8 $

John Paul Pet Body and Paw Pet Wipes

John Paul Pet Body and Paw Pet Wipes

Säg farväl till danderande medan dessa våtservetter ger huden och pälsen näring med aloe och lanolin.

Nyckelfunktioner:

 • Innehåller naturliga botaniska extrakt
 • Innehåller aloe och lanolin
 • Fuktar torr, irriterad hud

Kostnad: 10 $

MOKAI Aloe & Oatmeal Grooming Wipes

MOKAI Aloe & Oatmeal Grooming Wipes

Det är svårt att slå läkning av aloe och havregryn. Dessa våtservetter avlägsnar slipning och ger näring åt huden för att minska hudcellerna.

Nyckelfunktioner:

 • Lindrar irriterad hud
 • Pina colada doft
 • Fungerar både mellan baden och avlägsnande av slam

Kostnad: 12 $

Tassar och kamrater Torkdukar för husdjursvård

Tassar och kamrater Torkdukar för husdjursvård

Tre dofter och en havremjölformel ger dig massor av alternativ med detta märke av slamavlägsnande våtservetter.

Nyckelfunktioner:

 • Tillverkad för känslig hud
 • Tar bort smuts och damm tillsammans med slipmedel
 • Biologiskt nedbrytbara bambubaserade våtservetter

Kostnad: 12 $

Petkin Pet Wipes

Petkin Pet Wipes

Katt eller hund, dessa våtservetter gör sig av med lukt och nysande producerande slösare.

Nyckelfunktioner:

 • Ej giftigt och alkoholfritt
 • Fuktar huden när den rengörs
 • Tar bort smuts, dander och lukt

Kostnad: 45 $

PETRIBE Grooming Wipes

PETRIBE Grooming Wipes

Nära huden medan du blir av med flaskan som utlöser allergier.

Nyckelfunktioner:

 • Stora, tjocka våtservetter
 • För hundar och katter
 • Alkoholfri

Kostnad: 15 $

SCOBUTY Pet Wipes

SCOBUTY Pet Wipes

Dessa våtservetter är utformade för att ta bort tårar och är fantastiska för blåsande och skonsam mot huden.

Nyckelfunktioner:

 • Alkohol och kemikaliefritt
 • Tillverkad av ekologisk bomull
 • Mjuk mot huden

Kostnad: 22 $

Tropiclean Hypoallergenic Torkdukar

Tropiclean Hypoallergenic Torkdukar

En tvålfri formel lämnar på loppbehandlingar men torkar bort slipan som får dig att nysa.

Nyckelfunktioner:

 • Avlägsnar fläck och lukt
 • Alkohol och tvålfritt
 • Kokosnötsduft

Kostnad: $ 11

General Cat Dander Sprays

Allerpet Cat Dander Remover

Allerpet Cat Dander Remover

Allerpet-spray binder till blöder och neutraliserar den. Aloe, grönt te och kamomill lugnar och ger huden näring för att skära ner snöre överlag.

Nyckelfunktioner:

 • Neutraliserar dander
 • Fuktar huden med aloe vera
 • Inkluderar mitt att spruta formeln sedan gnugga på katten

Kostnad: 32 $

Allerpet C Pet Solution 4 Katter

Aller C Pet Solution 4 Katter

Denna Allerpet-formel slår fast i talgkörtlarna för att sluta slippa innan den börjar.

Nyckelfunktioner:

 • Doftfri
 • Icke oljig och giftfri
 • Säker för kattungar över åtta veckors ålder

Kostnad: 29 $

Arm & Hammer Deodorizing & Dander Reducing Foam

Arm & Hammer Deodorizing Dander Reducing Foam

Har du en illaluktande katt? Arm & Hammers formel tacklar blås och lukt med ett lättanvänt skum.

Nyckelfunktioner:

 • Neutraliserar lukt med bakpulver
 • Fuktar huden när den tar bort slip
 • Blåbär / granatäpple doft

Kostnad: 7 $

Peachy Dog CatFresh Havregrynsgröt och bakning Soda Skin & Coat Spray

Peachy Dog CatFresh Havregrynsgröt & bakning Soda Coat & Skin Spray

Denna spray sträcker sig över linjen mellan en blåsande spray och ett torrt schampo. Det rensar päls och hud för att bli av med kattkroppen av huden.

Nyckelfunktioner:

 • Fri från tvål och tvättmedel
 • Havregryn lugnar irriterad hud
 • Säker för användning på kattungar

Kostnad: $ 18

Organiska / helt naturliga kattsandsprej

ECOS för husdjur mellan bad Grooming Spray

ECOS för husdjur mellan bad Grooming Spray

För hundar, katter och andra danderproducerande husdjur, luktar den miljövänliga sprayen och rengör den när den avlägsnar mjäll.

Nyckelfunktioner:

 • För hundar och katter
 • Bionedbrytbar formel
 • Inkluderar naturliga enzymer för att neutralisera lukt och slösande

Kostnad: 29 $

Husdjur MasterMind Fluffy Feline Cat mjällspray

Husdjur MasterMind Fluffy Feline Cat mjäll

Denna mjuka, unscented formel skär ned på flagnande hud.

Nyckelfunktioner:

 • Naturlig formel
 • Inga konstgjorda dofter
 • Minskar flagnande hud

Kostnad: 15 $

Produkter du kanske är intresserad av:

Låt oss blockera annonser! (Varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Lämna ett svar