Topp 10 bästa hund tuggar för 2020

Topp 10 bästa hund tuggar för 2020
Topp 10 bästa hund tuggar för 2020

Topp 10 bästa hund tuggar för 2020.Har du svårt med att borsta hundens tänder? Försök tandklisar! Tandtuggar av hundar kan vara ett bra alternativ till borstning. Hundtand-tuggar är utformade för att hjälpa till med tarter och plack som byggs upp i hundens tänder. Det finns massor av tand-tuggar, så vad är bäst? Här är några av de bästa hundtandningar som finns tillgängliga online för 2020.

Blue Buffalo Dental Tuggar

Blue Buffalo Blue Bones Natural Dog Dental Chews är lätt att smälta tandliga  tuggar som hjälper till att fräscha din hund andas. Glukosamin och kondroitin hjälper till att stödja gemensam hälsa, taurin hjälper hjärthälsa, och vitamin A, C och E hjälper till att stödja immunsystemet. Blue Bones är gjorda med de bästa naturliga ingredienserna, har inga kyckling- eller fjäderfäbiprodukter måltider och är majs-, vete- och sojafritt.

Dingo tandpinnar

Dingo Dental Sticks arbetar för att hjälpa din valp att bekämpa envis plack och tartaruppbyggnad, genom att tugga slipande, samtidigt som det friskar andetaget! Att ha stora fördelar betyder inte att man offrar smaken. Varje pinne är tillverkad med äkta kyckling och är en bra proteinkälla.

Greenies Dental Tuggar

En högst rankad  hundtugn GRÖNSJONER Hund Dental Tuggar styr tartaruppbyggnad, plack och dålig andetag. Dessa tandläkemedel är lätta att smälta och smakar bra på hundar. Dessa tand-tuggar finns i flera storlekar.

Purina Dog Dental Tuggar

Varje behandling har åtta distinkta åsar som hjälper till att rengöra hundens tänder ända ner till tandköttet. Den porösa strukturen innehåller tusentals luftfickor, och den tuggbara designen håller honom upptagen medan han arbetar för att få sina tänder rena medan han knakar i dessa träningsgods.

Herbsmith Dog Breath Dental Treats

Ört smith hund andas tand-tuggar är gjorda med spearmint, persilja och hav alger för att främja friska tänder och fräsch, minty andning i en kul att äta behandla. Frisk andedräkt och rena tänder för din hund blev bara lättare utan att borsta. Ingen sprutning. Ingen kamp. Bara ett kul att äta behandla hundandetag täcker tänderna med aktiva ingredienser havalger för att mjuka upp och bryta ner tandsten och plackuppbyggnad, och spearmint och persilja för att fräscha andetaget.

Dentastix av Pedigree Dental Chews

Stamtavla Dentastix är kliniskt bevisat för att minska uppbyggnad av plack och tandsten. De patenterade, X-formade tuggarna friskar andetaget medan du behandlar din hund för bättre munhälsa. PEDIGREE Oral Care Dog Behandlingar är tandläkare du kan lita på, och din hund kommer att älska.

Mjölkbenborstning Dental Tuggar

Milk Bone Brushing Dog Chews smakar som en godbit, rengör som en tandborste; enkel lösning för daglig oral vård, kliniskt bevisad så effektiv som borstning. 16 viktiga vitaminer och mineraler, inklusive kalcium för starka ben och tänder. Veterinärmedicinskt muntliga hälsorådets godkännandemärke för tandstenkontroll

Zukes Z-Bones Dental Tuggar

Den chewy texturen i Zukes Z-Bones skapar en långvarig behandling för att hålla honom upptagen och engagerad. Tillverkade med hela livsmedelsingredienser, inklusive körsbär, tranbär och ärter, kombinerar dessa tand- tuggar läckerhet med meningsfullt underhåll. Det kornfria receptet innehåller inte vetegluten, majsstärkelse eller syntetisk klorofyll, och tillsatsen av lucerna, persilja och fänkål hjälper till att fräscha andan för sötare valpkyss.

OraVet hundpinnar

OraVet är en 5-stjärnig hundpinne och tandpinne nr 1 för 2018. Det här varumärket bekämpar bakteriell infästning, utgångspunkten för plack, kalkyl och halitos. Varje tugga släpper delmopinol HIC, en ingrediens som täcker tänderna, tungan och tandköttet för att skapa en skyddande barriär mot bakterierna som orsakar dålig andedräkt och är basen för plack. De är utformade för att vara bra för sina tänder, medan de inte påverkar deras vikt eller matförbrukning i allmänhet.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar