Vårt bästa föräldraskap för husdjur är omsorg

Vårt bästa föräldraskap för husdjur är omsorg

Husdjur har alltid haft en plats i våra hjärtan och utrymme i våra hem. Detta har varit särskilt utbrett under den globala pandemin, där ensamhet och psykisk hälsa har varit allvarliga problem för många av oss. Husdjursindustrin blomstrar just nu – faktiskt bara förra året skröt USA:s husdjursindustri med häpnadsväckande 103,6 miljarder dollar i intäkter. Av detta totala belopp var 31 miljarder dollar av det baserad på veterinärvård och relaterade produkter.

Medan vi alla kan göra vårt bästa för att planera för framtiden med förnuftig budgetering såväl som regelbundna årliga resor till veterinären. Men en post i budgeten som många försummar att tänka på är den roll som händer när våra husdjur tyvärr blir mycket sjuka och behöver avancerad medicinsk veterinärvård.

Kostnaderna kan eskalera snabbt: de tre vanligaste vanligaste husdjurssjukdomarna inkluderar förgiftning ($1 783), riven ACL ($ 3 300) och cancerbehandlingar ($ 5 000). Som du kan se kan dessa oväntade kostnader verkligen orsaka förödelse för dina planer. Hur kan man få sådana kostnader under kontroll? Det är där djurförsäkringen kommer in.

Lär dig mer om hur att bli en husdjursförälder och att planera för oväntade medicinska räkningar genom en husdjursförsäkring kan rädda dagen i följande visuella djupdykning nedan:

Förmåner för husdjursförsäkringFörmåner för husdjursförsäkring

Adblock test (varför?)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lämna ett svar